Körülbelül mikortól szeretitek a babátokat?
Természetesnek tartjuk, hogy a férfiak sokszor csak onnantól kezdik igazán szeretni a babát, amikor már ott van és személyesen látják, sőt, van aki csak akkor, amikor már kommunikálni lehet vele.
A nőknek ugye más, mert már a terhesség alatt is érezzük, hogy ott van, de ti mikortól érzitek igazán, hogy szeretitek a babát? Már azóta, hogy tudod, hogy terhes vagy? Vagy amióta érzed, hogy megmozdult? Esetleg még több idő kellet? Van, aki még nem érzi?
00:30as vagyok, aki később 20:01-es lett. :)
És lesz valaki, aki segít majd? Aki odafigyel rá, ha már tényleg annyira fáradt vagy, hogy muszáj kipihenned magad? Egyébként, ha nem túl indiszkrét az apuka mióta nincs veled?
Szia 00:30-as :-)
Lesz egy kis segítség szerencsére, egy-két órára biztos meg tudom majd oldani, hogy pihenni is tudjak. Megvan az apuka, csak nem vagyunk együtt, remélem, hogy azért ő is oda fog figyelni! Persze a boldog teljes kis család lenne ideális, de talán így is "ott tud majd lenni" a fontos pillanatoknál. Meglátjuk.
Az utolsónak
persze, hogy már rég mozog a baba! :-) Csakhát még mindig nem érzem, ill. nem vagyok biztos benne, hogy azt érzem és így nehezen alakul ki a kötődés... lehet, hogy nálam csak akkor fog igazán, amikor már látom majd az arcát is, a reakcióit. Mert igazából ki tudja, ha épp mondjuk zenét hallgatunk és ő erre reagál (mozog), az azért van, mert tetszik neki, vagy azért, mert nem? Ezek a dolgok majd csak idekinn fognak kiderülni! Addig kötődhetünk hozzá, de szerintem még nem ismerjük őt és át nekem ahhoz, hogy igazán szeretni tudjam kell az, hogy megismerjem a kis lelkét :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!