Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Körülbelül mikortól szeretitek...

Körülbelül mikortól szeretitek a babátokat?

Figyelt kérdés

Természetesnek tartjuk, hogy a férfiak sokszor csak onnantól kezdik igazán szeretni a babát, amikor már ott van és személyesen látják, sőt, van aki csak akkor, amikor már kommunikálni lehet vele.

A nőknek ugye más, mert már a terhesség alatt is érezzük, hogy ott van, de ti mikortól érzitek igazán, hogy szeretitek a babát? Már azóta, hogy tudod, hogy terhes vagy? Vagy amióta érzed, hogy megmozdult? Esetleg még több idő kellet? Van, aki még nem érzi?

2009. nov. 3. 21:20
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

00:30as vagyok, aki később 20:01-es lett. :)

És lesz valaki, aki segít majd? Aki odafigyel rá, ha már tényleg annyira fáradt vagy, hogy muszáj kipihenned magad? Egyébként, ha nem túl indiszkrét az apuka mióta nincs veled?

2009. nov. 7. 17:08
 42/43 anonim ***** válasza:
miota gyereket akartam,imádtam őket! amugy azoknak a válaszoloknak,akik azt irják,miota megmozdul: már 6 hetesen is mozog,amit mi nem érzünk!mostanában néztem a neten.
2009. nov. 7. 19:05
 43/43 A kérdező kommentje:

Szia 00:30-as :-)

Lesz egy kis segítség szerencsére, egy-két órára biztos meg tudom majd oldani, hogy pihenni is tudjak. Megvan az apuka, csak nem vagyunk együtt, remélem, hogy azért ő is oda fog figyelni! Persze a boldog teljes kis család lenne ideális, de talán így is "ott tud majd lenni" a fontos pillanatoknál. Meglátjuk.

Az utolsónak

persze, hogy már rég mozog a baba! :-) Csakhát még mindig nem érzem, ill. nem vagyok biztos benne, hogy azt érzem és így nehezen alakul ki a kötődés... lehet, hogy nálam csak akkor fog igazán, amikor már látom majd az arcát is, a reakcióit. Mert igazából ki tudja, ha épp mondjuk zenét hallgatunk és ő erre reagál (mozog), az azért van, mert tetszik neki, vagy azért, mert nem? Ezek a dolgok majd csak idekinn fognak kiderülni! Addig kötődhetünk hozzá, de szerintem még nem ismerjük őt és át nekem ahhoz, hogy igazán szeretni tudjam kell az, hogy megismerjem a kis lelkét :-)

2009. nov. 8. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!