Körülbelül mikortól szeretitek a babátokat?
Természetesnek tartjuk, hogy a férfiak sokszor csak onnantól kezdik igazán szeretni a babát, amikor már ott van és személyesen látják, sőt, van aki csak akkor, amikor már kommunikálni lehet vele.
A nőknek ugye más, mert már a terhesség alatt is érezzük, hogy ott van, de ti mikortól érzitek igazán, hogy szeretitek a babát? Már azóta, hogy tudod, hogy terhes vagy? Vagy amióta érzed, hogy megmozdult? Esetleg még több idő kellet? Van, aki még nem érzi?
A 14:38-kor válaszolónak szeretném írni, hogy aranyos vagy nagyon, én is féltem a válaszoktól, de muszáj volt feltennem a kérdést, mert tudni akartam, ha tényleg csak én érzem így, hogy akkor valóban velem nincs valami rendben. Dehát ezek szerint szerencsére nem így van! :-)
Az utolsó választ is nagyon köszönöm! A párodnak biztos nagyon megnyugtató érzés, hogy miattad egyátalán nem kell aggódnia! :-)
Az ultrahangokon én mindig arra gondolok, hogy tulajdonképpen én is csak ugyanannyit látok, nem tudok többet róla, mint apa, hiszen még érezni sem érzem. Olyasmi, hogy tudom, hogy bennem van, mert én "növök", de egyébként semmi különbség... de most már a válaszaitokból kezdek abban is kételkedni, hogy az apák nem szeretik-e már az elején jobban a kicsit?! Még szerencse, hogy ehhez nem kell patikamérleg és tényleg nyugodt vagyok, hogy talán még hónapok is eltelnek, mire érezni fogom a nagy szerelmet, de attól még nem fog lelki sebeket szerezni a kisbabám! :-)
Jó kérdés:)
Persze szerettem mindig is, de 8 hós korában változott meg valami először, és akkor éreztem, hogy szerelmes vagyok a babámba. Fura, elég későn van, de ha tagadom sem lesz másképp...
Most várom a második babám, hozzá már most másképp álok kicsit talán.
nálam is ugyan az a helyzet mint az előző hozzászólásoknál. Terveztük a babát, elég hamar kb 2 hónap alatt összejött szerencsére. De amikor megtudtam hogy terhes vagyok, hirtelen nem tudtam mit csinálni.. sirtam és nevettem egyszerre.
Most 33 hetes terhes vagyok és még mindig kavarognak az érzelmek bennem. Nagyon szeretem a babámat, örülök amikor mozog, ficánkol, de az igazi "szeretet" csak akkor fog jönni szerintem ha megszületik és megölelhetem. :D
Szerintem igazán attól a pillanattól fogom szeretni amikor megszületik és a mellemre teszik a babát. Persze szeretem most is és csodás érzés amikor mozog,de az a pillanat lesz szerintem az igazi amikor már látom őt és megfoghatom.
20 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!