Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 21-22 eves kismamak...

Vannak itt 21-22 eves kismamak? Szoktak mondani nektek hogy fiatal vagy meg a szuleshez?

Figyelt kérdés
Vannak akik azt mondjak hogy koran valaltam a gyereket es akar mennyire pozitiv vagyok azert megkavar gondolat hogy vajon akkor en keszen allok erre a nagy dologra?21 hetes kismama vagyok es 22 eves.Koszonom elore is valaszaitokat.
2009. nov. 3. 14:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

Na akkor most kapaszkodj meg én 24-et töltöm majd csak 2010áprilisában és van egy 4éves kisfiam, egy 1,5éves kicsi lányom és most 20 hetes terhes vagyok a harmadik babámmal(és nem roma vagyok!!!!!!!!!mielőtt ez lenne a válasza bárkinek!!!!!!)Egyik gyermekemet sem bántam meg egy kicsit sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ők a mindenem, kaptam én is hideget meleget hogy "kijöttem az iskola padból és mentem a szülőasztalra"de nem érdekelt senki véleménye, és nem tartom kicsit sem rossz anyának magam, boldog vagyok velük és a férjemmel és el sem tudnám képzelni az életem nélkülük.Hozzá teszem az első kettő gyermekem tervezett volt a harmadik babám akivel jelenleg várandós vagyok gyógyszer mellett jött össze , de nem voltunk képesek rá hogy elvetessük.!!!!!Ne aggódj és ne foglalkozz a rossz indulatú emberekkel!!!!!!boldog baba várást!

4éves. 18hós,20hetes km

2009. nov. 3. 18:35
 22/24 A kérdező kommentje:
Le a kalappal elotted:)
2009. nov. 3. 18:41
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
szia!!!!15-15 válaszoló én már rég nyakon vertem volna az ilyen embereket eek a bunkó emberek nem kell vlük foglalkozni idióták!! neked pedig anyit hogy szerintem jo az élet korunk én dec.16án töltöm a 22-töt és feb 8ra árom a kilányom!!és én is oda meg vissz vagyok alig várom!!mindekinek kellemes babavárást!!!és sok boldogságot!!26hetes mami
2009. nov. 3. 20:37
 24/24 anonim ***** válasza:
73%
Az az igazsag, hogy a szervezetnek ez a legidealisabb ido arra, hogy jojjon a baba! Nem am 30-35 evesen babat varni! Az nem normalis dolog, csak hat kitolodott ebben az anyagias, tul modern vilagban a gyerekvallalas. Ezert is mondhatjak neha, hogy tul korai 22 evesen a baba. Pedig a testnek a legidealisabb ez a kor! Ekkor kell szulni.
2009. nov. 4. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!