Vannak itt 21-22 eves kismamak? Szoktak mondani nektek hogy fiatal vagy meg a szuleshez?
Na akkor most kapaszkodj meg én 24-et töltöm majd csak 2010áprilisában és van egy 4éves kisfiam, egy 1,5éves kicsi lányom és most 20 hetes terhes vagyok a harmadik babámmal(és nem roma vagyok!!!!!!!!!mielőtt ez lenne a válasza bárkinek!!!!!!)Egyik gyermekemet sem bántam meg egy kicsit sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ők a mindenem, kaptam én is hideget meleget hogy "kijöttem az iskola padból és mentem a szülőasztalra"de nem érdekelt senki véleménye, és nem tartom kicsit sem rossz anyának magam, boldog vagyok velük és a férjemmel és el sem tudnám képzelni az életem nélkülük.Hozzá teszem az első kettő gyermekem tervezett volt a harmadik babám akivel jelenleg várandós vagyok gyógyszer mellett jött össze , de nem voltunk képesek rá hogy elvetessük.!!!!!Ne aggódj és ne foglalkozz a rossz indulatú emberekkel!!!!!!boldog baba várást!
4éves. 18hós,20hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!