Vannak itt 21-22 eves kismamak? Szoktak mondani nektek hogy fiatal vagy meg a szuleshez?
Én is 22 éves vagyok, és 31 hetes terhes. Hálistennek nekünk senki nem szólt be, hogy gyerek lennék még egy gyerekhez. Kis városban lakunk, mindenki ismer, tudják, hogy mindig is gyerek párti voltam. Nekem sorban jöttek a dolgok, ahogy terveztük, férjhez mentem, majd baba. A férjem 12 évvel idősebb nálam, de ezt se kérdőjelezte meg senki, mert látják mennyire szeretjük egymást. Mi már megvettük a babakocsit, a kiságyat, bele a matracot, hordozót, vettünk már pár ruhácskát is, textilpelust, fürdőlepedőt, pelenkázó feltétet. A bútort csináltatjuk, az is készen lesz max 3 hét múlva. Nekem még semmit nem vettünk (kórházi cucc), nincs mellszívóm, cumisüveg, meg ilyenek. Sokba kerülnek majd még ezek.
Boldog babavárást kedves fiatal kismamik. :))
15:08-as válaszoló vagyok.
Nálunk már minden megvan egy ideje.Egyedül még a légzésfigyelő hiányzik,de azt már bármikor megtudjuk venni.
Még kis elektromos hintácskát is vettünk neki amiben majd jól érezheti magát!Fú nagyon nagyon várom már hogy közöttünk legyen a kis manócska!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!