Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 21-22 eves kismamak...

Vannak itt 21-22 eves kismamak? Szoktak mondani nektek hogy fiatal vagy meg a szuleshez?

Figyelt kérdés
Vannak akik azt mondjak hogy koran valaltam a gyereket es akar mennyire pozitiv vagyok azert megkavar gondolat hogy vajon akkor en keszen allok erre a nagy dologra?21 hetes kismama vagyok es 22 eves.Koszonom elore is valaszaitokat.
2009. nov. 3. 14:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
de jo...:-),en meg csak ket rugdolozot vettem neki es mikor kedvem van akkor aloveszem es nezegetem olyan jo erzes.
2009. nov. 3. 15:37
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes vagy? Én nem merem nagyon halogatni ezért sietek a vásárlással. Már most sem jó sokat menni vagy állni és nem akarom utolsó hónapokban intézni föleg a karácsonyi forgásban. Vagy elötte akarom elintézni vagy január elején max. Márciusra kimosva, vasalva, ágy megvetve stb... Így tervezem. Aztán majd kiderül
2009. nov. 3. 15:42
 13/24 A kérdező kommentje:
21 hetes vagyok
2009. nov. 3. 16:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is 22 éves vagyok, és 31 hetes terhes. Hálistennek nekünk senki nem szólt be, hogy gyerek lennék még egy gyerekhez. Kis városban lakunk, mindenki ismer, tudják, hogy mindig is gyerek párti voltam. Nekem sorban jöttek a dolgok, ahogy terveztük, férjhez mentem, majd baba. A férjem 12 évvel idősebb nálam, de ezt se kérdőjelezte meg senki, mert látják mennyire szeretjük egymást. Mi már megvettük a babakocsit, a kiságyat, bele a matracot, hordozót, vettünk már pár ruhácskát is, textilpelust, fürdőlepedőt, pelenkázó feltétet. A bútort csináltatjuk, az is készen lesz max 3 hét múlva. Nekem még semmit nem vettünk (kórházi cucc), nincs mellszívóm, cumisüveg, meg ilyenek. Sokba kerülnek majd még ezek.

Boldog babavárást kedves fiatal kismamik. :))

2009. nov. 3. 16:15
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jó olvasgatni ezeket a kommenteket. Akik szülés elött vannak, egy kicsit irígykedek ilyenkor mert nekem még 18 hét akárhogy számolom is és a hasamtól már nem férek most se igazából
2009. nov. 3. 16:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Én 22 éves vagyok és most 38 hetes babaváró...énis kaptam hideget-meleget.Sokan elfordultak tőlünk miután elújságoltuk,hogy babánk lesz!Barátnak hitt emberek olyan ellenségesek lettek...nemis értem,szerintem irigység lehet a háttérben.Ha újra kezdhetném akkor is vállalnám a kislányunkat és nemérdekel kinek mi a véleménye! Nálunk már megvan mindene a babának:) Már bármikor jöhet!
2009. nov. 3. 16:57
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok!én 21 éves vagyok és 28 hetes terhes.szerencsére nekem senki nemszólt be,hogy fiatal vok,vagy ilyesmi.pedig az én párom is 12 évvel idősebb,szeretjük egymást és jövőre lesz a lagzi is.nekünk még csak pár dolog van meg,egy-két ruhácska,cumisüvegek,kiskád.most már elkezdünk vásárolgatni,mert karácsonyra szeretnénk ha meglenne minden.januárra vok kiírva,és akkor már nemszeretnék a boltokban rohangálni.mindenkinek további szép és boldog babavárást!
2009. nov. 3. 16:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 22 vagyok van egy 8 hónapos kisfiam, és most is terhes vagyok, de ez még nem bizonyitott...
2009. nov. 3. 17:15
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

15:08-as válaszoló vagyok.

Nálunk már minden megvan egy ideje.Egyedül még a légzésfigyelő hiányzik,de azt már bármikor megtudjuk venni.

Még kis elektromos hintácskát is vettünk neki amiben majd jól érezheti magát!Fú nagyon nagyon várom már hogy közöttünk legyen a kis manócska!!

2009. nov. 3. 17:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én az elsö gyermekemet 17 évesen szültem,na én fiatal voltam.De meg oldotam mindent a gyermekem körül.Ne aggodj menni fog!24hetes km
2009. nov. 3. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!