Mikor érdemes megvenni az összes cuccot, és a korházi dolgokat? Mert ha hamar veszem meg akkor nem olyan izgi, mint mikor az utólsó héten.
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 20:17
1/6 anonim válasza:
Szerintem pont az elején és közepén izgi, mikor még olyan ritkán mész dokihoz. Aztán meg mikor már nagy a hasad, akkor úgyis folyamatosan az van a fejedben, meg mész a kórházi szülésfelkészítőre stb, a védőnőhöz is meg dokihoz is gyakrabban. Én a 30.hétre már berendeztem a szobát és össze is csomagoltam. Utána sokkal nyugodtabb voltam, hogy minden megvan. Az esküvőnk előtt folyton rémálmaim voltak, hogy ez-az hiányzik, nem akartam ebbe megint belefutni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem elég izgi, ha a babacuccok között válogatsz, lehet az bármely időpont. Az utolsó hétre meg sztem ne számolj, mert nem biztos, hogy a babód is megvárja, meg nagyon nagy pocival már örülni fogsz, ha nem kell menni sehova.
3/6 anonim válasza:
Mi már 30. hétre mindent beszereztünk, kész volt a kórházi csomag is. Nagy pocakkal, örülsz majd ha otthon lehetsz.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi igen erre nem is gondoltam:)
2009. nov. 2. 20:41
5/6 anonim válasza:
Szia! Én a 32. hétre mindennel szeretnék kész lenni, mert sosem lehet tudni, mikor indul be a szülés, és a teher is egyre nagyobb lesz, nem lesz olyan élvezetes a boltokat járni, sem a cuccokat pakolni, takarítani.
Már majdnem minden megvan :)
6/6 anonim válasza:
na de tudod mikor van az utolsó hét? Mert akkor ráérsz :) (tervezett császárral el tudom képzelni...)
Én 32. héten behúztam a böröndöm zipzárját, és kivassaltam az utolsó rugikat... Soha nem leszel kész!!! Ez tuti, mindig lesz vmi ami még jó lenne, erre is érdemes időt hagyni. Nekünk pl. hétvégén jutott eszünkbe, hogy a hordozóhoz nem vettünk még olyan tányért amit az autóba kell tenni...
36h km :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!