Mikor kezdtétek el megvenni a babának szükséges dolgokat?
Minket hagytak a magunk ütemében haladni nem sürgettek hogy hova ilyen korán de nem is mondták hogy igy babona meg úgy hagyjátok a végére.
Én úgy csináltam hogy elöször összesitettem a kelengyelistákat eggyé amiben minden benne van kinyomtattam beragaszottam egy füzetbe ami mindig nálam volt.
aztán elkezdtem szétnézni hogy miből milyet szeretnék és onnantól figyeltem az akciókat meg gyüjtöttem a kuponokat és a pontokat. Ahol lehetett váltottam törzsvásárlói kártyát kértem sms-ben hireket az akciókról.
nagyon korán kezdtem el vásárolni ruhákat a nagyobb tételeket elosztottuk hogy ne egy hónapban legyen megvéve minden elöször a szobát alakitottuk ki utánna jött a berendezés.
a családban is hagytunk lehetőséget hogy vásárolhassanak ők főleg játékokat vettek az első látogatóktól pelenkát kértünk.
Szia!
Én már a 8. héten is vettem 1-2 ruhadarabot, mert 70%-os leárazás volt. :) Úgy gondoltam, ha mégsem akar velünk maradni a picur, legfeljebb elajándékozom.
Most vagyok a 12 hetes, én egyelőre a bababoltok honlapjait nézem, más kismamáktól érdeklődöm, hol, mit vettek olcsón, mi éri meg, mi az ami igazán hasznosnak bizonyult.
Fél idő után szándékozom csak nagy dolgokat venni, kb. akkor rendeljük meg az egyik szekrényt is. Bár, nekem március végére mondják a babát, lehet, hogy a végére marad a beszerzés nagy része, ha nagyon hideg, hó lesz, nem szívesen tolonganék az üzletekben.
Most vagyok a 32.hétben és a múlt hónapban kezdtünk el vásárolni.
Megvettük a babakocsit,kiságyat,ruhákat,mellszívót,cumit,melltartóbetétet,szoptatós melltartót,stb..de még vannak bőven hiányosságok,amiket azért folyamatosan pótolunk.
Nov.16-ra vagyok kiírva,de október közepére a pici ruhácskáit átöblítem,kiasalom,és előkészítem majd abine hazahozzuk a kórházból:)Már nagyon várjuk őt,így hogy teljenek a napjaim elkezdtem már magamnak is bepakolni a táskába--de még magamnak is be kell pár cuccot vásárolni...
Most vagyok 20 hetes.
Unisex kisruhákat,apróságokat (csörgő, babakörömvágó készlet, hálózsák stb.), már korábban is vettem, hetente 1-2 darabot. Mert jólesett a lelkemnek:)
Most tudtuk meg, hogy kiscsaj a picikénk, úgyhogy tegnap beszabadultam a boltba és vettem jó néhány csajos rucit:) Illetve most vettük meg a babakocsit, mert 100ezer Ft-os kocsihoz 50ezerért jutottunk hozzá alig használtan és olyan amilyet szeretnék.
Babakád is megvan már, azt azt hiszem 15 hetesen vettük, szintén kihagyhatatlan akció keretében.
Jövő hónapban vesszük meg a kiságyat.
A többi dolgot meg szépen lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!