Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtétek megvenni a...

Mikor kezdtétek megvenni a dolgokat a Picinek?

Figyelt kérdés

Úgyértem ruha,bútor meg minden.Én babonából nem merem még elkezdeni de már kellene apránként összeszedni a dolgokat.Nem újakat veszek úgysem de olyan jó dolgokat látni hogy lehet hogy később nem lesz.

17hetes kismami

2010. aug. 2. 16:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

ruha: folyamatosan. elöször ilyenek hogy sapka meg nadrágok és csak a legvégén a meleg ruhák.

bútor: az esküvőn összeadott pénzből vettük a kombi ágyat meg a polcokat és a szekrényt. -újonnan-

a meg minden: - cumisüveg, kád....- mikor mi tetszett meg.-

az aventes cuccokat mindig akcióban vettem. nekünk minden avent és összeadva elég drága lett volna egyszerre egészben. mindig figyeltem az akciókat és volt nálam lista....

összességében szinte mindent akciósan vettünk v. kuponra 500.-1000- ft-tal olcsóbban.

igy a 30 hétre minden megvolt.

kb. a 8.-10.- héttől vásároltunk

2010. aug. 2. 16:10
 2/21 A kérdező kommentje:

Ezek szerint Te vagy babonás igaz?

Várom még a tanácsokat...

2010. aug. 2. 16:15
 3/21 anonim ***** válasza:
7. hónap körül. Ruhából csak 2-4 váltás kell az évszaknak megfelelően.(Később sokkal több)Pelenka, cumisüveg, mellszívó,babakocsi, ágy,ágynemű,hordozó a kocsiba az kell.
2010. aug. 2. 16:15
 4/21 anonim ***** válasza:
nemigazán ... már a 12. hét elött is rengeteg cucc volt meg.
2010. aug. 2. 16:17
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki sajat problemaja hogy miben hisz vagy eppen nem hisz...en egyaltalan nem vagyok babonas,(persze hol erint ez teged,ugy-e)?es nem is itellek el :)),de tenyleg,de szerintem a terhesseg alatt ne nepi hiedelmekkel es babonakkal foglalkozz.Most minek neked a plussz stressz?Es miert jo az ,hogy "ugy megvennem azt az edi kis ruhat,de meg nem lehet,mert nem vagyok mittomen :xy hetes,es lehet nem marad meg a baba ".Nem szabad igy hozzaallni a dolgokhoz.En pontosan nem tudom mikor kezdtem el vasarolni babaruhakat,de kb. ugy a 15-16 het kornyeken,es azota sem birok leallni,nagyjabol mar minden megvan,most vagyok 31 hetes.Azt javaslom lassan vegy batorsagot magadon es indulj el beszerezni a dolgokat,mert ahogy no a pocid annal nehezebb lesz majd.Oszinten remelem,hogy nem sertettelek meg,ha igen,elnezest kerek.

Kellemes babavarast,egeszseget,es minden jot :)

2010. aug. 2. 16:34
 6/21 A kérdező kommentje:

Dehogy nem sértettél meg!

Csak olyan sokmindent hall is az ember meg voltam már kórházban is bevérzés miatt és hát így más tudod.Próbálok pozitívan gondolkodni!Dehát...Szerintem lassan elkezdem megvenni a dolgokat.Mert hát egybe úgysem lehet.

Köszönöm a válaszaitokat!Csak aggódom.

17hetes kismami

2010. aug. 2. 16:46
 7/21 A kérdező kommentje:
Jaj majdnem elfelejtettem!Nektek is kellemes babavárást és sok boldogságot!!!
2010. aug. 2. 16:47
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

egyben nagyon sok, az akciókat érdemes kihasználni. Bármikor bármi történhet, de erre nem szabad gondolni. Mi is túlvagyunk már egy bevérzésen, de csak pozitívan, előre.

24 h km

2010. aug. 2. 18:14
 9/21 anonim ***** válasza:

Mi a 31 héten kezdttük el, addig kinézegettem, hogy mit hol, és akkor 1 hét alatt lezavartuk a dolgot. :-)

38 hetes km.

2010. aug. 2. 19:03
 10/21 anonim ***** válasza:
Én babonás vagyok, és 12 hetesen egy darab mellszívóm van, azt is úgy rámtukmálta a nagynéném. :D
2010. aug. 2. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!