Szükség van babahordozóra? 5 hónapos terhes vagyok a kisfiammal, és szeretnénk már megvenni pár dolgot neki, mert nagyon jó dolgokat találtam a teszveszen. DE.
hogy éri meg jobban,hosszú távon?
1.veszünk egy mózeskosaras babakocsit,ami később sportkocsivá alakítható,így a mózessel egyben ki tudjuk venni a babakocsiból,ha megyünk be mondjuk a dokihoz.És mellé veszünk az autóba gyerekülést 0-18kg-ig.
2.veszünk egy olyan babakocsit amihez jár bébihordozó,amibe kocsiba is lehet kötni,és amikor fél-egy évesen kinövi a hordozót,akkor veszünk gyerekülést.
utóbbi
az első kat. babakocsik állati drágák és útfüggő hogy milyen helyen laktok városba még ok. de vidékre,??
nekünk külön bébihordónk volt és 3 funkciós babakocsink aztán lett autósülésünk 9-36 kg-os.
igy is jól jártunk.
Titi triton, van hozzá mózes, hordozó, sport rész, vagy quinny buzz!
A mózesbe nem tudod bekötni a babát, 4-5-6 hónaposan a hordozóban kellemesebb cipelni mint a mózesben. 5-6 hónaposan mikor még nem ül, de szeretne nézelődni, a hordozóban toltam, azt raktam a babakocsira.
Köszi a segítséget lányok.Már komolyan olyan szinten vagyok,hogy éjjel is ezzel álmodok.:O)
Akkor már csak olyan kocsit kellene keresnem ami falura jó,mert rettenetes állapotban vannak itt a járdák.
Én is a 2.-t támogatom, és így is fogok tenni. Jövő hónapban vesszük meg a babakocsit, innen:
www.babaholmiolcson.hu
Igaz Bp-i a cég, de szállítanak házhoz. Nézz körül, nagyon jó áraik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!