Terhes vagyok még is legtöbb álmom rémálom. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Nem egyszer álmodtam olyat,hogy: volt egy barátnő vagy egy nő aki valamilyen okból el kellett,hogy vetesse a babáját.És mivel én is terhes vagyok neki ez nem tetszett és megakarta ölni a hasamban a babát.Miért álmodok ilyeneket?2008. júl. 2. 14:49
1/4 anonim 

válasza:

Valószínűleg sokat aggódsz és félsz. Próbálj meg pozitívan gondolkodni - hiszen babát vársz!- és pihenj sokat!
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem ez egy egy tipikus 2. trimeszteres tünet. Valahol ott tartasz, nem? Magától rendeződni fog. Olvasgassál lefekvés előtt, hátha az segít valamit.
3/4 anonim 

válasza:

Azt nem tudom miért van, de nekem is így volt. Elképesztő rémálmaim voltak, meg néha elképesztő szexuális álmaim is. Amikor felkeltem teljesen megdöbbentem, hogy miket álmodtam. De a 3. trimeszter óta már nincsenek. Elmúltak maguktól. Úgyhogy fel a fejjel, előbb utóbb vége lesz. Értelmet szerintem ne próbálj meg keresni az álmokban.
33 hetes kismami
4/4 anonim 

válasza:

Hát ez tök jó kérdés.NEm jutott ezsembe megkérdezni,de nekem is volt anno.NEkem is horrorisztikus álmaim voltak egy darabig,már mondtam is a férjemnek kezdek aggódni remélem nem gyilkos lesz a fiunkból...de jó hamar elhessegettem a gondolatát is ennek,tény nagyon meg voltam ijjedve.Szval sztem ez normális ,gondolom ,plláne ha többekkel is előfordul.így én is megnyugodtam,hogy nem velem volt a baj.38hetes kismama...az utolsó trimeszterben tényleg nincsennek már ilyenek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!