Szerintetek hányadik héten történik a legtöbb vetélés?
megnyugodni csak akkor fogsz,ha a kezedbe adják szülés után :))
sajna mindig történhet baj,a 14.hétig bármikor. de utána is,aztán meg a koraszüloéstől tart az ember,majd a túlhordástól.
a lényeg h ne görcsölj ezeken!! vigyázz nagyon a babára,ne eröltesd meg magad,ne szexelj,ne úszkálj vízben,egyél vitamint,ne hízz sokat,és nem lesz baj!!!!
Szexelni miért ne lehetne,ha az orvos nem tiltja?
Egyébként szerintem a legtöbb az 5.-6.héten történik.
Az első megnyugvás a 12. hét befejeztével történhet. Addig a legnagyobb a vetélés veszélye.
Utána aggódhatsz a genetikán, afp-n, cukorterhelésen stb.
A harmadik trimeszterben meg a túlhordástól, magas vérnyomástól...
Onnantól, hogy babát várunk, munkaköri kötelesség lesz az aggódás. :)
Sajnos, baj mindig történhet, 39. héten is halhat el baba anélkül, hogy észrevennék, de azért nem ez a gyakori.
Pihenj, igyál sok folyadékot, kerüld a dohányfüstöt, és próbáld meg élvezni a babavárást. :)
Az a lényeg hogy ne agyalj rajta .
könnyű ezt mondani, mert nekem az elején állandóan ez járt a fejemben, hisz nagyon akartam.
nagyon sokat pihentem(otthon maradtam), és okosan szedtem a vitaminom, így szépen lassan elmúlt a "kritikus" időszak.
ne aggódj, minden kismamát foglalkoztat a gondolat-szerintem-hogy mi lehet a babával?vajon megmarad-e?
de én mindig úgy gondoltam, hogy ha megteszek mindent a stresszmentes életért, akkor ha akar, úgyis megszületik :)
2korszaka van számomra a terhességemnek:
az első 4-5hónap hogy megmaradjon, az utána következett hetekben(hónapokban) pedig hogy elérje azt a fejlettséget és súlyt, hogy egészségesen jöjjön a világra:)
de ne agyalj állandóan ezen, nem tesz jót.párom már rám szólt az elején hogy ha nem hagyom abba, akkor nem beszél velem, mert utálta az állandó aggodalmaskodást.
arra gondolj, hogy milyen lesz ha veled lesz, ha megszületik :)
és tegyél meg mindent hogy továbbra is szépen és egészségesen fejlődjön :)
üdv: 37hetes kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!