Kb. hanyadik terhességi héten a legnagyobb a vetélés esélye? én a hetedik hétben vagyok, tegnap elott voltam ultrahangon, a baba él, rendben van
Figyelt kérdés
csak picit aggodom. ugy hallottam, h. az elso trimexter vexélyes. Szeretném tudni, h. kb mar tul e vaok a krizisen.az ultrahangos vizsgalat utan azt irtak a papirra, h.a baba sziv aktivitása 15+ és egy szivecskebe rajzoltak, ha jollátom, akkor az egy plusz jel és nem szám. ez mit jelent? elore is koszonom.2008. dec. 31. 10:39
1/2 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mit jelent, amit a papírodra írtak.
A legtöbb vetélés a 12. hétig következik be és ez időn belül főként akkor, mikor a rendes havik jönnének meg. (4-5 hét és 8-9 hét)Én a babámat a 9. héten veszítettem el.
Sajnos még nem vagy túl a kritikus időszakon.
De minden rendben van, ne aggódj, az biztos nem visz előre. Természetes hogy gondolsz a vetélés lehetőségére, melyik kismamának ne jutna eszébe?
Viszont inkább pozitív dolgokra gondolj és ne arra, hogy elveszítheted.
Érezd jól magad és várd boldogan a kisbabádat. Meg fog születni!!!
2/2 anonim válasza:
Szia
Az első 12 hét után már jobbak az esélyek tehát még nem vagy túl rajta!!!!Vigyázz nagyon magadra és próbálj kevesebbet aggódni és arra gondolj minden rendbe lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!