Vetélés utáni baba próbálkozásnál szedtetek valami vitamint vagy gyógyszert?
a vetélésem után nagy dózisu (800 mg/nap) E vitamint ajánlott a dokim, ez megerősíti a méhnyálkahártyát, segít beágyazódni a babának. nekem az alacsony progeszterin szint miatt ment el a babám, úgyhogy a következő terhességnél progeszteront is pótoltunk a 14. hétig szedtem Utrogestant 3x2-t. így is volt vérzés, de szerencsére jól vagyunk.
23 hetes km
Sajnálom. :(
Én a vetélés után E vitamint szedtem, napi 200 mg-ot, 2 naponta egy fél Gravida terhesvitamint, és naponta 500 mg C-vitamint.
Én is kaptam Utrogestant már a pozitív teszt napján. Illetve nekem kiderült vérvételből, hogy elégtelenül működik a pajzsmirigyem, így arra szedtem a gyógyszert már a fogamzás előtt is. Így a 2. terhesség sikeres lett, és -reméljük- a 3. is. :)
Nézess te is vérből TSH-t, sokaknak a pajzsmirigy rendetlenkedése okoz sorozatos vetélést!!!!!!!
15 hónapos kisfiú anyukája és 16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!