Mennyi volt a legtöbb idő amit terhességed alatt kórházban töltöttél? És hogy bírtad?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 09:30
3/13 anonim 

válasza:

4 nap, leginkább azt nem bírtam, hogy ott bent 30 fok volt,
4/13 anonim 

válasza:

Egyszer bekerültem 6 hónaposan pár napra,nehezen telt az idő! Szülés előtt pár nappal be kellett feküdnöm akkor 10 napot voltam bent,de nagyon hamar eltelt az idő! Első napokban vajúdtam utána babáztam!
5/13 anonim 

válasza:

Szia!Én 16 hetesen voltam mikor a korházban 1 hetet töltöttem.Begörcsöltem és infúzióztak végig..Most 31 hetes vagyok, és élmény a terhességem nagyon izgulok,hogy milyen lesz a szülé, és hogy minden rendben mennyen!
6/13 anonim 

válasza:

A 29. héten 4 napot voltam bent, de legalább 2 hétnek tűnt! Én még nagyon távol álltam akkor a szüléstől, körülöttem meg mindenki szült, meg babázott. Nagyon rossz volt.
Most 39 hetes vagyok, jövő héten akarnak befektetni, ha addig nem történik semmi. De már előre rettegek. Már csak a látogatási tilalom miatt is. Mert hiába indul meg a kórházban mondjuk már az első nap a szülés, a férjem nem jöhet be.
7/13 anonim 

válasza:

Akkor a rekordtartó én vagyok, mi 5 hétig voltunk bent!!!
8/13 anonim 

válasza:

1/2nap, utálom a kórházakat, nekem az felért fél évvel...
Szülés után meg 7nap, szerencsére manó miatt elviselhető volt.
9/13 anonim 

válasza:

Én hétfőn készülök befeküdni a maradék 4 hétre, de már most rosszul vagyok a gondolattól is.
Én is tettem fel kérdést.
Kaptam néhány választ, hátha neked is segít.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
10/13 A kérdező kommentje:
Hááááát köszi a válaszokat, nem "nyugodtam" meg... Engem a 30.héttől fektetnek. Valahogy úgy sejtem nem lesz egyszerű..... Éppen a nyári hónapokban :)
2011. febr. 17. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!