Kismamik! Akik leányzót várnak/vártak! Mennyire volt mocorgós a babóka? Hogyan 'viselte' a frontokat? Mennyi idő volt a legtöbb, amit 'csendben' töltött?
Rengeteget mozog :) Bár nekem a fiaim is pont ugyan ennyit mozogtak. Igaz, a nagyobbik volt a legélénkebb, Pipolphent kellett szednem, mert görcsölt a hasam, amikor beindult :) Ő később is nyughatatlan volt, most már lehiggadt (22 éves, és a gép előtt ül egész nap :)))))
Kivétel az 5.(kislány) ő Down lett, ő olyan kis finoman, puhán mozgott, alig éreztem.
Az én lányom egy hihetetlenül aktív baba volt, azt gondoltam már magamban, hogy ez a gyerek nem is alszik a pocakban...egyfolytában ütött-rúgott-vert...aztán kibújt és azóta is hihetetlen aktív, szerintem lesz vele még bőven bajom... :)
Frontok nem igazán izgatták őt. Éjszaka mondjuk inkább nyugis volt azért.
Az én leányzóm alig mozog. Ha beindul, akkor nincs megállás.. de most mégsem annyira aktív jópár napja.
Ezkeszerint Dawn-kóros ő is?
Elég aktív volt már a pocakban is a lányom, kivéve ha front jött, mert olyankor lapított. Egyébként meg éjjel-nappal ment a buli odabent... és azóta se állt meg, most 2.5 éves, igazi többemberes gyerek, hihetetlenül aktív - és frontérzékeny, de a szeles idő, havazás, telihold is megzavarja.
A fiam 1 fokkal nyugisabb volt, ritkábban kezdett pocakfocizni, de ha belefogott, akkor kellemetlenebb volt, igaz, jóval nagyobb és erősebb is, mint a nővére.
szia
1 éve szültem már de nekem is kislányom van
hűűűűűű de rengeteget mocorgott rúgott vágott..
A FRONTOKAT HOGYAN VISELTE?
egyik nap ragyogó napsütés volt
másik nap szakadt a hó-ÉS HOGY HOGY VISELTE A FRONTOT?
MEGSZÜLTEM :D
tuti a fronttól..
1. lányom alig mozgott a pocakomban, kint is nyugodt teremtés :)
2. lányom szétrúgta a hasamat állandóan, néha azt hittem, mindjárt megszülök, kint még nyugodtabb mint a nővére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!