38-40 hetes kismamik érzitek a frontokat?
Sajnos nem érzem a frontokat,és ami még szomorúbb,hogy a baba sem!
Mondjuk ma 2 napja,hogy kicsit,de tényleg csak kicsit keménykedek,és ma még nem éreztette magát.-kicsit a belem sincs jól,de lehet csak rosszat ettem... Sőt,tuti,mert eddig a gyerekek szépen "csendben" és gyorsan születtek.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát Mindenkinek!!!
Üdv:2gyerkőcös,39hkm.
Köszi!
Szintén győri kismami ne aggódj én az elsővel a kiírás napján még vígan plázáztam, semmi bajom nem volt, hajnalban pedig elfolyt a magzatvíz. délutánig nem is történt semmi aztán egyik percről a másikra indultak a fájások. Tényleg semmi de semmi előjel nem volt nálam. Szóval csak 1 napot húzott rá a kicsim. Te kinél szülsz? Fiú vagy kislány lesz?
Nincs fogadott dokim sajnos:( (így a végére azért már bánom).kislányom lesz :) sokan mondják hogy lépcsőzzek meg ilyenek de nem merek hátha bekakil a vízbe a baba vagy előre csúszik a köldök zsinór:( úgyhogy maradt a várakozás:)
neked ki a dokid?amúgy a háromszékihez jártam ő volt a körzetis de a kórházban amikor benn voltam akkor még a mika péter és a likár zsolt is nagyon szimpi volt :)
A baba a lépcsőzéstől nem kakál bele a magzatvízbe,viszont a köldökzsinór rátekeredhet,csomósodhat.
Ártalmatlan "praktikák": szex,orgazmus,bimbó stimulálás,homeós bogyók,fűszeres ételek,meleg-ám de nem forró- fürdő. Persze ezek a módszerek hogy hassanak,inkább szerencse kell.
Ami árthat a babának: forró fürdő (lepény leválást okozhat),lépcsőzés,bábakoktél(belekakálhat a vízbe a baba).
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Kíváncsi vagyok,kinek mikor bújik ki! Majd megírnátok?
Üdv:2gyerkőcös,39hkm
hát én tegnap este már azt hittem menni kell, este lettek jóslóim, de kb 3 óra után elmúltak. Egész nap elég szrul voltam. Úgyhogy ki tudja. Védőnőm szerint már hatalmas a hasam:)
Amúgy nekem a Dúcz René a dokim kb 10 éve már hozzá járok, én benne megbízom tökéletesen, csak épp most van szabin úgyhogy hétfőig ki szeretném húzni akkor jön vissza.
Kitartást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!