Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-40 hetes kismamik érzitek...

38-40 hetes kismamik érzitek a frontokat?

Figyelt kérdés
én 38 hetes vagyok ma éjjel már azt hittem megyek szülni, annyira fájt a derekam meg keményedett a pocim. Aztán a sok forgolódás eredménye csak az lett hogy becsípődött a derekam, meg tök álmos vagyok. Mondjuk egyfolytában ver a víz, reggel úgy szédültem be a gyógyszertárba, hogy majdnem összeestem.Azóta szinte mozdulni se merek nehogy elinduljon valami. Amúgy is érzékeny vagyok a frontokra. Lehet hogy az éjjel leszállt a pocakom, mert ugyan nekem mindig is inkább lent volt ezért nem olyan látványos, de reggel óta alig tudok menni úgy nyom odalenn valami. Jövő héten front is lesz meg telihold is. Végülis nem baj ha el is indul a szülés, de még nem készültem fel rá:)
2011. szept. 8. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sajnos nem. pedig már 4 nappl hordom túl, de semmi semmi. :(
2011. szept. 8. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is a 38.hétben járok és iszonyatosan keményedik a pocakom.Már hetek óta elég gyakori, de most...A pocakom már kb 1,5hete lent van, legutóbb uh.-on is azt mondták, hogy nagyon lent van a feje a babának. Holnap megyek ctg-re, meg uh-ra, szerintem viszem a motyómat is, biztos, ami biztos.Hol szülsz?
2011. szept. 8. 14:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Sajnos nem érzem a frontokat,és ami még szomorúbb,hogy a baba sem!

Mondjuk ma 2 napja,hogy kicsit,de tényleg csak kicsit keménykedek,és ma még nem éreztette magát.-kicsit a belem sincs jól,de lehet csak rosszat ettem... Sőt,tuti,mert eddig a gyerekek szépen "csendben" és gyorsan születtek.

Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát Mindenkinek!!!

Üdv:2gyerkőcös,39hkm.

2011. szept. 8. 14:54
 4/11 A kérdező kommentje:
én győrben fogok szülni, én is holnap megyek első nst-re. a dokim 35. hét óta szabin van holnap lesz először azóta nem is tudom hogy vagyok odalenn. Ha már említetted a ctg-t az ugye nem ugyanaz mint az nst? Az fájásmérés ugye? Nekem ilyet nem is csináltak soha, elsőnél sem csak nst volt. Uh-t meg utoljára a 32. héten. És hogy van ez a fájásmérés kimutat olyat amit te nem is érzel fájásnak?? Vagy ha mutatja azt érzed is??
2011. szept. 8. 15:13
 5/11 anonim ***** válasza:
én is győrben fogok szülni:):)papír forma szerint holnap de sajnos nem úgy tűnik a helyzet:(nem érzem a frontot:( nem szeretném túl hordani:(:(
2011. szept. 8. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Én Budapesten fogok szülni. A ctg-n nézik a baba szívritmusát és a méhösszehúzódásokat.Nekem olyan fájásokat szokott jelezni a gép, amivel a szülésznő szerint már szülni is lehetne. De ez így volt az első gyerkőcömnél is.
2011. szept. 8. 17:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Szintén győri kismami ne aggódj én az elsővel a kiírás napján még vígan plázáztam, semmi bajom nem volt, hajnalban pedig elfolyt a magzatvíz. délutánig nem is történt semmi aztán egyik percről a másikra indultak a fájások. Tényleg semmi de semmi előjel nem volt nálam. Szóval csak 1 napot húzott rá a kicsim. Te kinél szülsz? Fiú vagy kislány lesz?

2011. szept. 8. 17:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Nincs fogadott dokim sajnos:( (így a végére azért már bánom).kislányom lesz :) sokan mondják hogy lépcsőzzek meg ilyenek de nem merek hátha bekakil a vízbe a baba vagy előre csúszik a köldök zsinór:( úgyhogy maradt a várakozás:)

neked ki a dokid?amúgy a háromszékihez jártam ő volt a körzetis de a kórházban amikor benn voltam akkor még a mika péter és a likár zsolt is nagyon szimpi volt :)

2011. szept. 8. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:

A baba a lépcsőzéstől nem kakál bele a magzatvízbe,viszont a köldökzsinór rátekeredhet,csomósodhat.

Ártalmatlan "praktikák": szex,orgazmus,bimbó stimulálás,homeós bogyók,fűszeres ételek,meleg-ám de nem forró- fürdő. Persze ezek a módszerek hogy hassanak,inkább szerencse kell.

Ami árthat a babának: forró fürdő (lepény leválást okozhat),lépcsőzés,bábakoktél(belekakálhat a vízbe a baba).

Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!

Kíváncsi vagyok,kinek mikor bújik ki! Majd megírnátok?

Üdv:2gyerkőcös,39hkm

2011. szept. 9. 09:53
 10/11 A kérdező kommentje:

hát én tegnap este már azt hittem menni kell, este lettek jóslóim, de kb 3 óra után elmúltak. Egész nap elég szrul voltam. Úgyhogy ki tudja. Védőnőm szerint már hatalmas a hasam:)

Amúgy nekem a Dúcz René a dokim kb 10 éve már hozzá járok, én benne megbízom tökéletesen, csak épp most van szabin úgyhogy hétfőig ki szeretném húzni akkor jön vissza.

Kitartást mindenkinek!

2011. szept. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!