38-40 hetes kismamik érzitek a frontokat?
Figyelt kérdés
én 38 hetes vagyok ma éjjel már azt hittem megyek szülni, annyira fájt a derekam meg keményedett a pocim. Aztán a sok forgolódás eredménye csak az lett hogy becsípődött a derekam, meg tök álmos vagyok. Mondjuk egyfolytában ver a víz, reggel úgy szédültem be a gyógyszertárba, hogy majdnem összeestem.Azóta szinte mozdulni se merek nehogy elinduljon valami. Amúgy is érzékeny vagyok a frontokra. Lehet hogy az éjjel leszállt a pocakom, mert ugyan nekem mindig is inkább lent volt ezért nem olyan látványos, de reggel óta alig tudok menni úgy nyom odalenn valami. Jövő héten front is lesz meg telihold is. Végülis nem baj ha el is indul a szülés, de még nem készültem fel rá:)2011. szept. 8. 14:26
11/11 anonim válasza:
Nekem már hetek óta vannak erős keményedéseim, de most aztán már elég durvák, és a hasam is görcsölget, a derekam meg néha úgy fáj, hogy megmozdulni alig tudok. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog kibújni a csöppségem.
39 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!