Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Janári kismamik? Több kérdés.

Janári kismamik? Több kérdés.

Figyelt kérdés

Az normális, hogy 2 napja nagyon ég a gyomrom? Alig aludtam éjjel. Vettem be rennit de nem használ. Mit csináljak?

Voltatok már genetikai ultrahangon?

Van köztetek akinek nem tudták megállapítani a baba nemét?

2013. szept. 5. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Január 23.ra vagyok kiírva. Kislányt mondtak kétszer is. Nekem nem ég a gyomrom, viszont a derekam nagyon fáj. Látszik már a pocim. Egyébként minden rendben van. Első baba lesz. :)
2013. szept. 5. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Második babát várom, jan.27-re vagyok kiírva,kisfiú. Pocakom lassan kezd látszani. Gyomrom most még nem ég,de a végén most is számítok rá:) Derekam sokszor fáj,mert azért a nagyobb (3,5 éves) mellett nehéz pihenni....
2013. szept. 5. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Jan. 13-ra vagyok kiírva. A gyomrom szerencsére oké, a hasam pedig már látszik. Még nem hatalmas, de én már most néha nehéznek érzem. Sokat feszül, szúr, nyom...ahogy kell. A kisbaba főleg éjszakánként aktív, de ma kora este is hatalmas műsort adott odabent. Néha kimondottan rosszul esik, ahogy megrúg bentről, mert nemcsak kifelé rugdos, hanem befelé is.(Egyébként most is! :) ) Én még csak most megyek uh-ra, itt külföldön még a 22. hét is belefér, és már 2x mondtak kislányt. A szülés még nem foglalkoztat, nyilván azért mert korábbi ngy-i műtét miatt szinte biztos, hogy császárom lesz, és sok minden más leköt: hamarosan esküvő, költözés, babaszoba, stb. Nyilván a finisben már kisebb lesz az arcom.... :D
2013. szept. 5. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem a második bébim lesz, január 16-ra vagyunk kiírva. Már 12 hetes kora óta lánynak mondják (pontosan 4 alkalommal, a dokimnál van UH, és a genetikán is egyértelmű volt). Nekem a derekam fáj, a hasam pedig óriási (kb. mint egy 30 hetesnek, de én már megszoktam, előzőleg is így volt, én alacsony vagyok, a babám pedig hatalmas lett).

2013. szept. 7. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!