Janári kismamik? Több kérdés.
Az normális, hogy 2 napja nagyon ég a gyomrom? Alig aludtam éjjel. Vettem be rennit de nem használ. Mit csináljak?
Voltatok már genetikai ultrahangon?
Van köztetek akinek nem tudták megállapítani a baba nemét?
Szia! A gyomorégés sajnos normális,nekem még nem jött elő,de emlékszem,hogy az elsővel iszonyatosan égett a gyomrom. Próbálj meg olyan ételeket enni,amik nem savasak: kevés szénhidrát és kevés finomított élelmiszer.
Én a múlt héten voltam genetikain,és kisfiúnk lesz újra :)
A szüléstől nem félek - egyenlőre -,bár már nem leszek olyan nyugodt a finisben,mint az elsővel :D Pedig könnyű szülésem volt,de visszagondolva olyan félelmetes,hogy semmit nem tudsz irányítani :) Szóval azért biztos fogok izgulni,csak most még korai ezen agyalnom.
Te félsz? Pocid látszik már? Mennyit híztál eddig?
Szia!
Én is januárra vagyok kiírva :)
Nekem a gyomrom nem ég,viszont elkezdett fájni a derekam/hátam, az se jobb :)
Esetleg a tejet próbáld ki, van akinek használ.
Voltunk genetikai UH-n múlt héten, minden rendben, nekem fiam lesz.
És neked?
Köszönöm! Nekem első baba lesz. Sajnos nem látta az orvos a nemét, pedig nagyon szeretném már tudni!
Nekem a derekammal nincs gond (egyenlőre). De ez a gyomorsav nagyon rossz. És a szüléstől mostanában rettegek.
Nekem már nagyon látszik a hasam, be is szereztem az első terhesnadrágom :)
Dolgozok még,fogok is végig, szerencsére olyan a munkám, ami nem megterhelő.
Félni nem félek a szüléstől, mert még el se jutottam odáig gondolatban :) Most még lefoglal a bababútor keresés, a szoba berendezés, ilyesmi :)
Január 22 elvileg.
Bár jöhetne 4 nappal a kiírt előtt és akkor egy napon lenne a születésnapunk:)
15 hetesen voltam 4D-n, a Csodabentnél.
Ott kislányt mondtak.
Múlt hét kedden voltam nőgyógyásznál, sajnos úgy feküdt a Tökmag, hogy nem kaptam megerősítést arra vonatkozóan, hogy tényleg leányzó-e. (Én nagyon fiús voltam világ életemben, szóval nem viselne meg, ha kiderülne, hogy kukacos:) )
Szintén a keddi vizsgálaton mondta a doki, hogy medence fekvésű... remélem/ gondolom, hogy majd helyezkedik még.
Nekem minden héten más bajom van.
Hol a hátam fáj, hol a fejem,, a köldököm... de tényleg hetente változik.
A renni nekem nem használ... a tej talán, de az sem az igazi.
Egyébként első gyerek, mellső fali lepény... még nem érzem mocorogni... vagyis lehet, hogy érzem, de nem igazán tudom:)
Kb ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!