Akinek hátrahajló méhe van, az többet görcsöl?
Figyelt kérdés
Úgy emlékszem, nekem azt mondta a doki, hogy enyhén hátrahajlik. A hatodik hétben vagyok és azért érzem a pocimat. Lehet összefüggés?2013. szept. 5. 10:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem nem kicsit hátrahajló, de semmi görcsöm nem volt, a tesómnak is az, neki meg sok volt, mensi elmaradása után még 2 hónapig érezte. Én semmit nem éreztem. Úgy gondolom, ez inkább egyéni kérdés, ki-mit érez koraterhességben.
2/7 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy többet fájt-e a pocakom mint egy "normál" méhű nőnek, de szerintem nem. (Nincs viszonyítási alapom :D)
3/7 anonim válasza:
Nekem brutálisan hátra hajló méhem van, és a doki azt sem értette hogyan estem ilyen könnyedén 2X is teherbe. Mindkétszer kórházba kerültem az idő előtti erős görcsök, ill méhösszehúzódások miatt. Igazából azt mondták, hogy lehet ettől.
4/7 anonim válasza:
Nekem hátrahajló, ráadásul kétszarvú is, de nem volt korai görcsöm egyáltalán, egyik terhességemnél sem.
5/7 anonim válasza:
Én emiatt folyamatosan görcsölök. A doki sem tud mit csinálni, csak napi négy 500 mg-os magnéziumot felírni. Szóval speciel én megszenvedek vele, de másnak is van hátrahajló méhe és meg sem érzi. :)
6/7 anonim válasza:
Nekem is az van, nem görcsöltem a terhesség alatt és könnyű szülésem volt. Remélem a következő is ilyen lesz.
7/7 anonim válasza:
Hátrahajló méhem van. A doki azt mondta, hogy nehezen esek majd teherbe. Az első a második próbálkozásra, a második baba egyetlen egy együttlétből jött össze. terhességem elején, mikor meg kellett volna jönnie, éreztem a mensis görcsöket, de kb 1-2 hétig csupán, aztán semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!