8 hetes terhes vagyok és egy kicsit fel vagyok fázva. Menjek el a háziorvoshoz vagy mivel kezeljem magam?
Lehetőleg nőgyógyász, de én anno házihoz mentem, és ő is tudta pontosan, hogy mit lehet felírni az 1. trimeszterben. A házidokinál legalább van tesztcsík, amivel megnézi a pisidet, nem kell külön ezért laborba menned.
Addig is rengeteg folyadék, és pisilés 10 percenként!
A felfázás hugyuti szervhez kötődik, ezért kizárólag urológus tud kompetnes választ adni a gondodra.
A házidoki nem hiszem hogy csinál uhot, és a felfázás veszélyes a májra, ami gyulladása vetélést is okozhat.
Nem is értem, miért szórakoznak ezzela terhes nők? Persze jó a meleg fürdő, meg a homeos bogyó, meg minden, de ezt igazán az urolgóus tudja, és nem a nőgyógyász-akinek köze nincs hozzá-és nem a háziorvos, aki max ad valamit, ami vagy használ, vagy árt...
Veszelyes lehet a babadra nezve, orvoshoz menj, hazihoz, ne a nogyogyaszhoz, es a hazi fog tudni beutalot adni ha szukseges.
Vagy menj be az ugyetelre, ott is eligazitanak.
hát, kösz a lepontozást... legalább értelmes válaszom volt...
vmi idióta megint erre járt, de az ilyeneket ki kellene tilatni az oldalról IP-cím alapján!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!