Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon feszül és viszket a...

Nagyon feszül és viszket a hasam teteje. Mivel kezeljem, ill. hogyan öltözzek, hogy ne irritálja minden ruha?

Figyelt kérdés
Minden nap kenem vastagon testápolóval, de nem szűnik meg az égő, szinte fájdalmas viszketés. De csak egy ponton! Egyébként nem repedezik, és pirosnak is alig piros, csak nagyon rossz érzés. 32 h. km.
2010. dec. 26. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Probalj testapolot valltani.Nekem is szinte egeto erzesem volt partol,probald meg minel egyszerubb"zsirosabb,olajosabb"kremekkel kenni este furdes utan es csucsogo hassal fekudj le.Babaolaj,vaselin v a tegelyes nivea krem nagyon jo.Kellemes babavarast!
2010. dec. 26. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
mandulaolaj vagy gabi baba olaj vagy gjonson :) de a mandila a legjobb
2010. dec. 27. 07:26
 3/4 anonim ***** válasza:
olivaolaj, vagy hidegen sajtolt napraforgóolaj. Nekem az utóbbi nagyon bevált!
2010. dec. 27. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem a Schüssler 1+11 testápoló nagyon bevált. + szedem hozzá a schüssler sótablettákat. Eddig se viszketés, se stria, se pirosodás nem jelentkezett Nálam. 32hkm.

2010. dec. 27. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!