Másfél-két hetente egyszeri alkalommal érzem az alábbi kellemetlen tünetet. Mi lehet ez és hogyan kezeljem? 22 hetes (tünet lent)
Másfél-két hetente (nem gyakrabban) érzem azt, hogy pisilés után, minden előjel nélkül egyszer csak nagyon szurú, égő, inkább szúró fájdalmat, mintha pisilni kellene ismét és amiatt nagyon szúr a hüvelyem és hólyagom.
Ez tat kb. 1 óráig, aztán elmúlik.
Ez mitől lehet. És ez kb. két hetente fordul elő.
Köszönöm a válaszokat
Ezt úgy kezeld, hogy rögtön elmész orvoshoz mert nekem is ez volt majdnem 1,5 hónapig és kiderült, hogy hugyhólyag gyulladás. Antibiotikumot kaptam rá.
Ellenőrizni kell van-e fehérje és genny a vizeletedben.
Nem játék mert nekem azt mondták, hogy egy ilyen nem kikezelt gyulladás koraszüléshez vezethet.
Lehet hogy ez miatt is akar már a baba annyira kijönni, hogy vissza kellett infúzióval tartani.
32 hetes
Basszus!! És hova menjek el? A nőgyógyászomhoz?
Ő hogyan tudja ezt megállapítani?
Amint írtam, nincs ez gyakran, csak kb. két hetente egyszeri alkalommal fordul elő, és az sem tart sokáig.
Lefekszem és jobb lesz.
Ez is lehet húgyhólyaggyulladás?
Én a nőgyógyászomnak mondtam mikor mentem hozzá terhes tanácsadásra.
Rögtön vizeletet néztek és elküldött laborba. Először augmentint kaptam rá, de nem használt és akkor adott Sumamedet 3db-osat ami rögtön használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!