Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy a szextilal...

Miért van az, hogy a szextilalomtól teljesen ki vannak borulva a kismamák?

Figyelt kérdés

Talán attól félnek, hogy a párjuk elhagyja őket? Vagy ennyire kívánják, annak ellenére is, hogy az orvos világosan megmondja, hogy tilos? Az ész ilyenkor nem kerekedik felül a vágyakon? Szerintem ezen úrrá lehet lenni, ahogyan egy férfit is érik ingerek, mégse kapja elő a szerszámot, hanem türtőzteti magát...

Van akinek tényleg ez a legnagyobb baja veszélyeztetettség esetén, hogy nem kufircolhat?

2009. nov. 1. 15:54
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
65%
Én már harmadjára válaszolok,végig olvastam az egészet,és szerintem elég sok kielégítő választ kaptál a kérdéseidre,mégis még mindig ugyanazt hajtogatod,szerintem csak kérdezel,de nem fogod fel a válaszokat,mert vagy beteg vagy szerintem,vagy neked is hiányzik már egy igazi kielégülés!
2009. nov. 5. 20:24
 42/43 A kérdező kommentje:
:)
2009. nov. 5. 21:37
 43/43 anonim ***** válasza:
0%
utolsó kommentelő: szerintem meg szánalmas vagy...
2009. nov. 5. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!