Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy a szextilal...

Miért van az, hogy a szextilalomtól teljesen ki vannak borulva a kismamák?

Figyelt kérdés

Talán attól félnek, hogy a párjuk elhagyja őket? Vagy ennyire kívánják, annak ellenére is, hogy az orvos világosan megmondja, hogy tilos? Az ész ilyenkor nem kerekedik felül a vágyakon? Szerintem ezen úrrá lehet lenni, ahogyan egy férfit is érik ingerek, mégse kapja elő a szerszámot, hanem türtőzteti magát...

Van akinek tényleg ez a legnagyobb baja veszélyeztetettség esetén, hogy nem kufircolhat?

2009. nov. 1. 15:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
87%
Már bocs, de te nem azon akadtál ki (legalábbis az eredeti kérdésben), hogy a tilalom ellenére szexelnek, hanem hogy "kiborulnak" a szextilalomtól. Ha nem csinálja, attól még kiborulhat, nem? Vagy már ahhoz sincs joga?
2009. nov. 1. 17:23
 12/43 anonim ***** válasza:
89%
Minden emberben ott az ösztön. Mivel kismamáról lévén szó legalább egyszer volt szerencséje megtapasztalni a fajfenntartás ösztönét. Aztán egyszer csak jön egy orvos, aki azt mondja : tagadd meg magadban talán az egyik legősibb ösztönt! Mit mondjak, nem könnyű helyzet, naná hogy ki vannak akadva. Jön majd ugyan egy másik szintén fontos és erős ösztön, de a kulcs szó a "majd". Tehát az addig eltelt időszak a nehéz. A leendő anyuka úgy érezheti, hogy meg kell tagadnia önmagát, és majd csak később fog rádöbbenni, hogy ha előlről kezdhetné önként és dalolva vállalná az önmegtartóztatást.
2009. nov. 1. 17:30
 13/43 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen idióta kérdést már rég olvastam itt... és "miért akadnak ki az emberek ha késik a busz?:)" kb. ennyit ér. nem mindegy neked? van aki kiborul, van aki nem. szerintem teljesen normális ha nehezen viseli a kismama a szextilalmat. szexelni kell, szexelni jó, a szex egy kapcsolat alapja. az ágyban dől el (szinte minden) és aki nem így gondolja az majd nézze meg a kapcsolatát 20 év múlva. a szextilalom egyébként nem azt jelenti hogy szexelni nem lehet, csak hogy a behatolás (bár én inkább csak a durvább behatolásról tudom ezt elképzelni) veszélyes lehet. a szexnek számtalan formája létezik, amit akár csak pár hétig is nélkülözni nagyon-nagyon veszélyes a kapcsolatra nézve... főleg ilyenkor... ebben az időszakban, amikor azt érzi az ember minden percben, hogy ez az élet értelme... összeolvadunk, egy család leszünk. megkövezhetsz, de az én tanácsom,hogy csak a gyerekeddel legyél "anya", a férjednek maradj "nő". van egy jó mondás, az igazi feleség: a gyerekszobában olyan mint egy anya, de az ágyban olyan mint egy ku...va. bocs:)
2009. nov. 1. 18:46
 14/43 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nekem jó lenne ha nem osztanád az észt. Én a magam részéről nem vagyok eltiltva, de ha ellennék, az lenne a legkevesebb gondom, hogy nem tudok együtt lenni a férjemmel. Azt mondod a jó kapcsolat apapja a szex... hát, része az is, de régen rossz, ha ezt tart össze két embert. Betegségből kifolyólag kb 1-1.5 évig nem tudtunk lefeküdni a férjemmel, neki az volt a legfontosabb, hogy meggyógyuljak. És igen, nem csak a közösülésből áll a szex, de azért fékezzük már magunkat 9 hónapig, ha a kölkünk élete is múlhat rajta! :@
2009. nov. 1. 19:12
 15/43 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem,hogy mért nem foglalkozol a saját dolgaiddal,mit érdekel ,hogy mások kiborulnak e ,vagy sem?Engem nem érdekelnek ilyen hülyeségek,elég a saját dolgommal foglalkozni és nem másokon csámcsogni!Ráadásul ez a kérdés tényleg egy baromság,meg ahogy reagálsz,az is!A válasz egyszerű:semmi közöd hozzá!
2009. nov. 1. 20:34
 16/43 anonim ***** válasza:
74%
miért van az, hogy ilyen hülyeségekkel ráérnek foglalkozni a kismamák?! hülye kérdés, ne haragudj. tényleg semmi közöd hozzá
2009. nov. 1. 20:56
 17/43 anonim ***** válasza:
58%

én egyetértek veled, én is ki szoktam akadni rajta. Mi a 6. héttől vagyunk eltiltva, bár nincs semmi gond, egy éve volt egy vetélésem, ezért a doki óvatosabb. De én nem is kívánom. Néha a páromat kielégítem, és annyi. Nekem is mindennél fontosabb a babám, és igenis, jogunk van kiakadni rajta, ha a másik vérzik, és mégis „kufircolni” akar. Ettől függetlenül semmi közünk hozzá. Bennem fel sem merülne, hogy szexeljek, ha bármi lehetősége fennállna annak, hogy baj éri a kisfiamat. Azt hiszem, azok, akik ilyesmin rágódnak, még nem égették meg magukat. Én már megégettem magam, eszemben sincs kockáztatni.

27 hetes kismami

2009. nov. 1. 21:45
 18/43 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy vannak még olyan kismamák, akiknek fontosabb a babaája, mint a saját kielégülése.

Hogy miért kérdezem? Igen, semmi közöm hozzá, de pusztán morbid kíváncsiságból érdekel, hogy mi a francért van az, hogy veszélyben a baba, és itt sír a szája, hogy nem dughat... mert fél, hogy elhagyja a férje? Nem elég stabil a kapcsolatuk ahhoz, hogy a szerelmük gyümölcse érdekében tartóztassák magukat? Ennyire elnyom mindent a szexualitás?

Abban igaza volt az egyik válaszolónak, hogy a hálószobában k*rvák... de ha a terhesség alatt tiltják, akkor minek kell eröltetni? Nem a baba a legfontosabb? Ezek szerint sokaknál nem.

Megváltoznak a hormonok, minden kismama egy kicsit "megbolondul" és érdekelt kinek milyen az ehhez való hozzáállása.

Nem egy kérdést olvastam itt, hogy "eddig véreztem, de már 2 napja nem, lehet szexelni?" vagy: "a méhszájon tapad a lepény, az orvos eltiltott, most tényleg nem szabad együtt lenni? Fog ez változni?" És ezek felháborítanak.

2009. nov. 1. 22:12
 19/43 anonim ***** válasza:
83%

Már bocs, de nem mindenki dugni szokott... És tényleg semmi közöd hozzá! Főleg pedig nincs jogod itélkezni. Én meg a felesleges kérdéseken akadoik, a 100adik görbén és a 200adik mit tud (mintha ez verseny lenne) a 3hetes babád kérdéseken és az ugye-milyen-szemét-a-férjem/anyósom-akárki kérdéseken. Azon senki nem akad ki, hogy a kismama képes depresszióba esni, mert reggel nem volt a kedvenc süteménye a boltban. Na az valóban baromság! De azt szabad, mert a "hormonok"...

Már elnézést, hogy én a férjemet nem párzok (azért mondom ezt, mert az csak az utódért van), nem spermabanknak tekintem aki eltart minket és nem tervezem, hogy mackónadrágos anyatigris leszek aki apjuknak szólítja a férjét. Inkább ezen akadjon ki, mint hogy reggel nem volt a boltban... Ez egy fontos dolog. Ami az amúgyis stresszes terhesség alatt is jótékony stb. Amúgy én nem szoktam megkérdőjelezni az orvos tanácsait, és nem szexeltem volna ha nem szabad, de akkor sincs hozzá semmi közöd, és azt szoktam mondani, hogy aki így itélkezik-utálkozik az emberen annak kár hogy gyereke van mert az is ezt fogja látni.

2009. nov. 1. 22:35
 20/43 anonim ***** válasza:
37%
micsoda proszto emberek...volt itt már ennél szarabb kérdés is,mégse hurrogták igy le.mi kb.7 és fél hoig szexeltünk,aztán már bennünk volt a félsz,mert párom is 8 hora született ugy,hogy apos megpiszkálta anyóst!kibirtuk,meg juk még 6 hétig.pedig egymás szerelmei vagyunk,kivánjuk egymást,de tudjuk,ez nem örökkévalóság.mást kap apa,beéri vele ezt a "kis"időt.és ha a szex tartja össze a népeket,minek együttélni,meg gyereket szülni.NEM CSAK a szex a házasélet alapja.személyes véleményem.
2009. nov. 1. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!