Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy a szextilal...

Miért van az, hogy a szextilalomtól teljesen ki vannak borulva a kismamák?

Figyelt kérdés

Talán attól félnek, hogy a párjuk elhagyja őket? Vagy ennyire kívánják, annak ellenére is, hogy az orvos világosan megmondja, hogy tilos? Az ész ilyenkor nem kerekedik felül a vágyakon? Szerintem ezen úrrá lehet lenni, ahogyan egy férfit is érik ingerek, mégse kapja elő a szerszámot, hanem türtőzteti magát...

Van akinek tényleg ez a legnagyobb baja veszélyeztetettség esetén, hogy nem kufircolhat?

2009. nov. 1. 15:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
60%
Úgy látom, a "kisebbséggel" értek egyet. A nagy lehurrogók, kicsit túlzónak tűntök. ha annyira átlépte a kérdés az ingerküszöbötöket és "semmi közöd hozzá", akkor mi a f@sznak válaszoltok egyáltalán?! ez egy olyan oldal, ahol bármilyen kérdést fel lehet tenni-ha jól olvastam... igenis, 2 felnőtt ember életébe bele kell, hogy férjen,(ha már egyszer azt mondták, hogy TILOS!!!), hogy akit közösen akartak, annak az érdekében kibírják egy kicsit a nagy női mivoltuk bizonygatását. nem ezen fog szétmenni a kapcsolat. ha meg igen, akkor annyit is ért! vagy esetleg bármelyikőtök bevállalná, hogy 2 hónapig nézi a koraszülött osztályon az élet-halál között lebegő babáját, de nem baj, olyan jót szexeltünk előtte? úgy érzem ebben a témában nem azt kell bizonyítani, hogy "milyen jó k.rva" vagy az ágyban, hanem hogy képes vagy felelősséggel gondoskodni már odabent a babád biztonságáról! 25 hetes vagyok, ugyanennyi ideje behatolásos szex nélkül, de ha a végére érek, életem legnagyobb élménye és következménye lesz a karjaimban-a kisfiam.(3 vetélés után...) és ez felér pár orgazmussal!
2009. nov. 1. 23:35
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem vagyok veszélyeztetett, kívánom is a párom, viszont Ő meg annyira agyon aggódja magát és félt minket, hogy ez kihat az együttlétekre is és így már egyáltalán nem jó, mert nem tud elvonatkoztatni. Nálunk kb másfél hónapja nem volt normális szex, csak bújás, simi, csók, aztán persze rajta könnyítek mindig, de én sajna nem tudok így eljutni a csúcsra. Azonban nem bánom, mert a kisfiúnkra gondolok és tudom, hogy szülés után vissza fog állni minden a rendes kerékvágásba.

Természetesen, ha veszélyeztetett valaki, akkor persze, hogy nem szexel, de attól még összebújni, símogatni, szeretgetni lehet egymást és ez nem okoz problémát, viszont nagyon jó érzés tud lenni ez is. Amúgy ki lehet bírni, bennem is túltengnek a hormonok, sokkal jobban kívánom a párom, mint terhesség előtt, de megalkudtam ezzel a helyzettel, mert nem tudok mást tenni. Viszont nagyon figyelmes, segítőkész, látom rajta lépten-nyomon az aggodalmat és szeretetet és ez mind kárpótol erre az időre.

32 km

2009. nov. 2. 08:31
 23/43 anonim ***** válasza:
87%

Erre a kérdésre ugyan már válaszoltam egyszer, de ne haragudjatok, muszáj leírnom amit gondolok.

A válaszolók 90%-a (függetlenül attól hogy a kérdés iránt negatív vagy pozitív hozzáállással vannak) azt írja, hogy a bizonyos tilalom alatt rendben hogy konkrétan szexuális együttlét nincs, de van "kielégítem a férjemet máshogy". A kérdés az, hogy miért vannak a kismamák kiakadva? és a kispapákkal mi a helyzet? Ők ki lehetnek akadva ha épp nincsenek kielégítve? És az eltiltott kismama, naná hogy belátja hogy fontos a szexualitás, különben nem menne bele az ilyen intimitásba. Ebből az következik, hogy igen is minden ember számára fontos a szex, és igen is ki lehet akadni a hiányától. Csak van aki ezt bevallja, és van aki nem. Attól persze be lehet tartani az orvos utasítását, de nem kötelező hozzá jó képet vágni, ettől nem lesz baja a babának.

2009. nov. 2. 11:44
 24/43 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem sem kéne kiborulni, uralkodjunk már kicsit magunkon.
2009. nov. 3. 20:35
 25/43 anonim ***** válasza:
74%
Én is már válaszoltam egyszer,de nem bírom ki,hogy ne írjak!Azért hülyeség a kérdésed,mert attól ,hogy valaki kiakad azon,hogy nem szexelhet,még a babára vigyázni fog és nem fog szexelni,így a babának sem lesz baja!Nem értem,hogyha más ez miatt nyafog,de mégis kibírja akkor téged mi a francot érdekel!Te mit szólnál,ha a te magándolgaiddal foglalkoznának?Szóval,ahogy te stílusodban illik válaszolni,szóval ezért szar a kérdésed!
2009. nov. 3. 20:43
 26/43 A kérdező kommentje:
Úgy látszik utolsó, a miértek téged jobban érdekelnek. :D Mint hogy engem miért érdekel. Egy zsák valamiért érdekel, ennyi. Leírtam. Itt nyavajognak, hogy "jaj nem szexelhetünk és mi lesz" és ennek a miértje érdekel. Ahhoz semmi közöd, hogy mindez miért foglalkoztat. Szerintem amiért téged bosszant a kérdésem. :D
2009. nov. 3. 21:01
 27/43 anonim ***** válasza:
81%

Jó kis kérdés :) Mármint olyan értelemben,hogy sokunkat válaszolni ösztönöz... :)

Nálunk nem volt kérdés hogy éljünk-e házaséletet a terhességem alatt vagy sem,teljesen természetesnek tartottuk,hogy igen.Egészen a múlthétig,amikoris 33 hetesen 1100-as méhszájjal kórházba kellett vonulnom,szerencsére csak pár napra.Viszont innentől legalább 2 hétig tilos a szex.Igazából a 36. hétig minden tilos a fekvésen kívül,ha nem óhajtom a koraszülést...

És igenis rosszul esett a szextilalom!!!Ezelőtt is szerettem,fontosnak tartottam,mióta meg babát várok,talán kétszer kívánósabb vagyok...De ettől még betartom a doki utasítását:ha nem lehet akkor nem lehet,kockáztatni nem fogok.

Mellesleg lehet a dologban egy olyan furcsaság szerintem,hogy amit nem szabad vagy tilos,azt annál inkább akarjuk...

34 hetes kismama,aki teljesen kiborult,de kezd barátkozni a helyzettel :D

2009. nov. 3. 22:26
 28/43 anonim ***** válasza:
85%
Mi se szeretkezhettünk a férjemmel, de hétvégén betöltjük a 36. hetet és végre szabad :) Szegény férjemnek elég sokat nyifogtam, hogy mennyire kívánom, voltak nehéz percek, minden éjjek szexről álmodom, de ez van. Tudom milyen a jó szeretkezés, sőt a legcsodálatosabb dolog lett egy jó éjszakánkból, persze, hogy kiborultam. Az már más kérdés, hogy a babámért természetesen nem szeretkezünk... de ettől függetlenül ki lehet borulni :)
2009. nov. 4. 01:17
 29/43 anonim ***** válasza:
77%
SZerintem egy pár maga tudja mit bír ki a kapcsolatuk, egy anya érzi mit lehet és mit nem. De a veszélyeztetettség még nem ok a cölibátusra. Az orvos úgyis válaszol, ha megkérdezitek, h mit tegyetek. Normál libidó mellett nem lehet hónapokig mellőzni a szeretkezést az életből, hacsak nem muszáj. De ez kapcsolat, pár, szexminőség, és felfogás függő. Én is feltettem hasonló kérdést. És nem azért mert ítéleteket vártam, meg támadást erről-arról az oldalról, hanem azért mert kíváncsi voltam a tapasztalataitokra, tanácsaitokra.
2009. nov. 4. 01:59
 30/43 anonim ***** válasza:
63%
Én is azt mondom a kérdezőt is lehetne tolerálni!Ti azt mondjátok ő miért akad ki?Én azt kérdezem ti miért akadtok ki?Nem kötelező reagálni.Ez a gyakori kérdések oldal!!Amit máshol nem mersz megkérdezni!Őt ez érdekli és kész!!!Egyik ember ilyen a másik olyan ezt leírjátok és utána jól kiosztjátok!Engem nem tiltottak el de ha el tiltanának akkor nem sexelnék nem lenne probléma.Biztos kívánnám de nem akadnék ki!
2009. nov. 4. 08:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!