Szeptemberben, októberben, novemberben szülő kismamák hogy vagytok?
13-as vagyok
Nekem még 8 nap a kiírtig és semmi jele kivéve a jóslók.
Iszonyatosan vizesedek estére eltűnik a bokám.
Már nagyon izgatott vagyok, nem sokára megszületik a kis csöppség :)
Kitartás nektek is
Andi
na de szupi Timi,akkor már mindj babázhatsz :)
NST-nél melyik alkalommal vesznek vért?
Msty: hú, ilyet nekem is csinált!!! Mimdig azt mondtam, hogy alul van a nappalija fent meg a hálószoba:) nekem csak estére ment fel, reggel meg leköltözött:) most már csak a "nappaliban" tartózkodik. Viszont nekem nem dagad a szám, a fejem viszont....na azt felejtsük el.
Andi:Akkor Te is bármikor szülhetsz!! Hogy érzed? Mi a családdal tippelünk, hogy mikor jön:-) párom holnapra tippel, szerintem hétfő-kedd, anyum szerint szerda-csütörtök:))
Timi:remélem is:-) majd beszámolunk, persze ha kiváncsi rá valaki:-)))
NST-n kéne hogy vegyenek vért?? Ezt még nem hallottam,aztán lehet hogy úgy is van. Nekem vizelet vizsgálat van, gondolom a fehérjét nézik. Meg minden alkalommal vérnyomás amit a papírra is rá írnak!
Azért majd fotók mindenkitől jöhetnének illetve a babákról;)
Sajnos még mindig semmi jele, hogy ki akarna bújni, egy jóslóm sincsen:/ irigy vagyok akinek van:D
Ma megyek NSTre majd írok:-)
Ja a neve a kislányunknak: Ellie ! A párom olasz, illetve anyukája magyar édesapja külföldi, úgy 6 éve van magyarországon. Ezt csak azért írtam le, hogy nem magyar a vezetéknév így nem is magyar keresztnevet kapott:-))
És nektek??
Fehérváron 2-dik alkalommal vesznek vért elvileg.
Nálunk Fanni lesz a picilány neve :)
Andi vagyok
Nekem eddig nincs savam
hát szerintem a jövőhét közepe, igaz szombatra vagyok kiírva de valamiért úgy érzem később fog jönni habár azt mondták hogy előbb jön mert nagy, de most megállt a növekedésben.
Már csak 4 nap a kiírtig!!!:-) de semmi jel. Ill néha kemenyedek, de nem faj! C2000es vagyok! Nagyon várom!!!
Timi
Ti???
Nekem mától 4 nap a kiírtig.
Semmi jele hogy jönni akarna a baba, félek egy kicsit.
Azt mondta a védőnő hogyha nem indul magától akkor jövőhét utáni héten befektetnek és indítják, én jobban szeretném ha magától indulna.
Fizikailag jól vagyok, de lelkileg már elég volt.
A sok riogatás ismerősöktől, meg jó tanácsok kiakasztanak már bőgtem is tegnap.
Tiszta hülye vagyok :)
Remélem időben megszületik a kicsi lány, már alig várom :)
Andi.
Többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!