Szeptemberben, októberben, novemberben szülő kismamák hogy vagytok?
119-es! Szerintem nem korai, főleg, ha első baba!
Andi! Mi újság? Tényleg elindult valami? Egyébként mit éreztél akkor?
Én ma voltam az első nst-n, tökéletes volt az eredmény. Én amúgy nem érzek semmit abból, h a dokim szerint egy héten belül megszülök (a méhszájból gondolja).
Msty
Nekem még kiírt időponton sincs:)
Várom már hogy babázhassak, de hiányozni foga pocakosság, úgy élvezem
Sziasztok
Nem történt sajnos semmi volt két három rendszeres erős fájásom, tegnap voltam orvosnál hétfőn indítanak, viszont ma reggel kicsit összebújtunk a párommal :) és rá 10 percre távozott a nyákdugó 1000 % hogy az volt mert ezt nem lehet össze keverni semmivel szóval görcsölgetek, de sajnos még mindig nem rendszeres, remélem hamarosan lesz valami am ma vagyok 40+6 hetes :)
Andi
Nah és ti, van új fejlemény?
Én is október 15re vagyok kiírva,még semmi jel :)
jól vagyok köszi,csak sajnos így terhesség végére vérszegény lettem,aztmondta a doki hogy nagyon valószínű hogy vért kell kapjak..még kedden megint megyek vérvételre aztán meglátjuk :(
98-as vagyok es mar 40+5 hetes. A helyzet valtozatlan csak en vagyok egyre turelmetlenebb. Ugy erzem mar sose fogok szulni :D
Judit
40+2 hetes vagyok. Egyelőre semmi jele, hogy ki akarna bújni a baba. 2000-es a méhszájam, időnként keményedek. Ma újra NST + magzatvíz-vizsgálat...
Kitartást mindenkinek! :)
Sziasztok.Vkinél bébi??
Nekem hnap bekell feküdnöm a kórházba mert így terhesség végére vérszegény lettem és vért adnak :(
ti hogy vagytok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!