Szeptemberben, októberben, novemberben szülő kismamák hogy vagytok?
Hát, ma sem történt semmi. 40. hetet betöltöttem. Ma voltam nstn, vasárnap megyek ú jra!
Timi
Hát tegnapra voltunk kiírva és hát a görcsök sajnos mindig elmúlnak :(
Andi
Szia Andi!
Mi 40+2 naposak vagyunk! Téged küldenek NSTn kívül valahova? Mármint vizsgálat....gasonlók??
Timi
Mi ma vagyunk 40 hetesek es semmi :( Meg egy kosza gorcsoles se. Neha kemenyedes, de ennyi. A babak jol elvannak odabent. :)
En kulfoldon elek, es holnap csak altalanos vernyomasmeresre es szivhang ellenorzesre kell mennem. A korhazba majd csak 41 hetesen kell mennem. :(
Sziasztok
Hát Nst-n kívül eddig még nem küldtek sehova.
Állítólag altatás vizsgálatra küldenek majd el a héten ha és ha egy hét múlva sem lesz semmi akkor indítják.
Ma megyek nst-re, a méhszájamat is nézik ma már mert túl léptem a 40. hetet.
És te Timi?
Más vizsgálaton voltál?
40+2
Sziasztok lányok!
Még mindig semmi sem! Holnap megyek megint NSTre! A dokimmal a beszéltem és ha nem indul meg akkor csütörtökön kórházba kell feküdnöm, gondolom indítják! Nagyon szurkoljatok, hogy magától induljon...nagyon félek!!!!!
Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!