Szeptemberben, októberben, novemberben szülő kismamák hogy vagytok?
Sziasztok. Ma vagyok 41 hetes es tegnap voltam vizsgalaton. A mehszajam meg mindig zart :( Nem tudom, hogy a vizsgalat miatt-e de tegnap este folyamatosan kemenyedtem de nem tortent semmi az ejszaka. Vasarnap inditanak, ha addig nem indul be magatol. Szoritsatok, hogy tortenjen mar valami.
Judit
Nem lehet h elszámolták az idődet azért nem jött még a bébi?
Szorítunk,kitartás :)
Judit, kivanom, h beinduljon addig! ;-)
En konkretan vasarnap szeretnek megszulni. Ezt most szugeralom a babanak. Ma voltam szuloszoba-latogatason, ez ilyen nyilvanos program. Jo volt, mert nem lattam meg ilyet. Holnap reggel nst + uh, kivancsi vagyok hany grammra becsli a gep. Meg, h hany centi a fejecskeje, mert az eddig is nagynak latszott, felek, h tul nagy lesz a termeszetes szuleshez... Msty
Koszonom nektek. 2 nap van az inditasig de meg remenykedek hogy magatol beindul. Ha vasarnap inditanak akkor csak hetfore lesz baba azt mondtak. Drukkolok Msty. :)
Judit
Sziasztok Vasárnap 9:10-kor megszületett a kislányunk 3850 grammal és 51 cm-el egészséges és nagyon gyönyörű. Azt hiszem a szülés életem legszebb élménye volt.
Andi
Nem kell vajúdás alatt nekem is jobban fájt amikor vizsgáltak mint maga a vajúdás :)
Kivéve a végén amikor ki voltam nyílva csak a méhszáj nem tűnt még el.
Vagyis méhnyak
Andi voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!