Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeptemberben, októberben,...

Timi0926 kérdése:

Szeptemberben, októberben, novemberben szülő kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 17:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/216 A kérdező kommentje:

Én jól vagyok köszi,csak a sok sav ne kínozna.. :/

Hnap megyek védőbe remélem megkapom a recepteket,hogy kitudjam váltani már. Babaváró buli hát nemtudom :)

2013. szept. 15. 22:23
 62/216 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma voltam orvosnál, illetve hétfőn is meg kedden is!

A doki azt mondta, nagyon nagyon lent van a baba, ami elég jó jel.

Viszont, a pici kicsivel kisebb, illetve arányosan kisebb mint az átlag, ezért sűrgősségi uh-ra küldött.

Ma voltam ott, és mndent rendben találnak, csak picike. És a baba születésre kész, illetve a szülőcsatornába behelyezkedett.A dokihoz kellett mennem utána, ő is azt mondta, hogy semmi baj, ha baj lenne, kórházba küldene. Ès Ő is megerősítette, hogy igen a baba nagyon úton van. Ennek tudatában heti 2x-i NST-re küldött. Hétfőn voltam, pénteken kell legközelebb! Hát lányok, mindenórás lettem, csak a fájások hiányoznak:-)) az uh-s csaj is kérdezte, hogy nem fáj semmim sem? Mondom, nem semmi:D

Remélem a héten meg lesz:-)) már csak 8 nap a kiírtig:-)

Ti hogy vagytok??? Van valami jel???

Timi

2013. szept. 18. 00:09
 63/216 anonim ***** válasza:
100%
Hu, ez nagyon izgi! Es mennyire becsultek amugy a babat? Nekem most a 34. heten 2200g-ra, azzal egyutt, h nagy a babam feje (38 hetesnek felel meg) de a poci es a combcsont meg picit kisebb... A doki nyugtatott, h ez mar genetika. En most meg lorugas magneziumot tolok, meg 2-3 hetet jo lenne, ha bent maradna. Drukkolok, h siman es gyorsan menjen Neked minden, majd varjuk a reszleteket! ;-) msty
2013. szept. 18. 04:27
 64/216 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Nekem van még 10 nap a kiírtig, eddig minden rendben, de már nagyon fáj a mozgása :)

2013. szept. 18. 07:06
 65/216 anonim ***** válasza:

Msty!:-)

Hát, 36. héten becsülték 2560 grammra ami jó. De viszont most már nem nagyon tudta lemérni azt mondta...:( Már túl nagy most már. De most 2650-et írt a papírra. Azt mondják minden rendben van, nem kell aggódni. De hát na...azért nagyon várom, hogy végre kibújjon, úgy megnyugszom.

A BPD:88 , azt mondták kisebb, de jó még!

No mindegy, nem bánnám ha ezen a héten babázhatnék már:-))

Timi

2013. szept. 18. 17:48
 66/216 anonim ***** válasza:
Szia kérdező hogy vagy? Én a 14-es válaszoló vagyok. Már nem sok van hátra. Voltál Nst-n? Én kedden megyek. Már alig várom hogy szüljek mert mindenhogy kényelmetlen, aludni sem tudok. Nekünk a doki akkor adja oda a recepteket amikor hazajöttünk a kórházból és kijön látogatóba.
2013. szept. 19. 14:03
 67/216 A kérdező kommentje:

Jaja már nincs sok vissza szerencsére, mert már nagyon várom a bébimet :) Én ma voltam NST-n :)

Hát én elvileg holnap megkapom a recepteket azt mondta a védőnő..nem lenne rossz.

2013. szept. 19. 23:57
 68/216 A kérdező kommentje:
Amúgy ahoz képest hogy már téll 1hó sincs vissza jól bírom..kopp-kopp. :) "csak" a savval bajlódok,főleg este-éjjel.de sebaj..túléljük :) és te/ti hogy vagytok?
2013. szept. 20. 00:00
 69/216 anonim ***** válasza:
6 nap a kiírtig:P de semmi jel. Holnap NST, aztán hétfőn is. Remélem hétvégén kopogtat a gólya:-))timi
2013. szept. 20. 00:08
 70/216 anonim ***** válasza:
Msty vagyok, 34+5. En jol vagyok, kegyetlenul porgok 2 hete, hajt a feszekrako oszton. Alig alszom, faradt megsem vagyok. Fokozza, h ket hete a nullarol alltunk neki, kozben a doki fenyeget, h elobb jon... De mar kezdek jol allni, a szoba elkeszult, ma megveszem az utolso darabokat a babanak, es jovo heten be tudom fejezni a mosast es a takaritast is. Akkor remelem lenyugszom majd es egy kicsit meg pihenek is szules elott, mert fogalmam sincs, honnan vannak a mostani energiaim, de jo lenne nem addigra kipurcanni... Tegnap voltam a munkahelyemen latogatoban, a fonokasszonyom szerint nemsokara szulok, mert lent a poci es vastagszik a szam. Hat nem tudom. Az arcomat nem tudom megitelni, meg amugy a pocimat sem, de szerintem meg nincs ugy igazabol leszallva, de teny, hogy neha vandorol es tud kegyetlenul lent is lenni, de aztan egyszer csak feljon a gyomromhoz...
2013. szept. 20. 06:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!