Szeptemberben, októberben, novemberben szülő kismamák hogy vagytok?
Én jól vagyok köszi,csak a sok sav ne kínozna.. :/
Hnap megyek védőbe remélem megkapom a recepteket,hogy kitudjam váltani már. Babaváró buli hát nemtudom :)
Sziasztok!
Ma voltam orvosnál, illetve hétfőn is meg kedden is!
A doki azt mondta, nagyon nagyon lent van a baba, ami elég jó jel.
Viszont, a pici kicsivel kisebb, illetve arányosan kisebb mint az átlag, ezért sűrgősségi uh-ra küldött.
Ma voltam ott, és mndent rendben találnak, csak picike. És a baba születésre kész, illetve a szülőcsatornába behelyezkedett.A dokihoz kellett mennem utána, ő is azt mondta, hogy semmi baj, ha baj lenne, kórházba küldene. Ès Ő is megerősítette, hogy igen a baba nagyon úton van. Ennek tudatában heti 2x-i NST-re küldött. Hétfőn voltam, pénteken kell legközelebb! Hát lányok, mindenórás lettem, csak a fájások hiányoznak:-)) az uh-s csaj is kérdezte, hogy nem fáj semmim sem? Mondom, nem semmi:D
Remélem a héten meg lesz:-)) már csak 8 nap a kiírtig:-)
Ti hogy vagytok??? Van valami jel???
Timi
Sziasztok
Nekem van még 10 nap a kiírtig, eddig minden rendben, de már nagyon fáj a mozgása :)
Msty!:-)
Hát, 36. héten becsülték 2560 grammra ami jó. De viszont most már nem nagyon tudta lemérni azt mondta...:( Már túl nagy most már. De most 2650-et írt a papírra. Azt mondják minden rendben van, nem kell aggódni. De hát na...azért nagyon várom, hogy végre kibújjon, úgy megnyugszom.
A BPD:88 , azt mondták kisebb, de jó még!
No mindegy, nem bánnám ha ezen a héten babázhatnék már:-))
Timi
Jaja már nincs sok vissza szerencsére, mert már nagyon várom a bébimet :) Én ma voltam NST-n :)
Hát én elvileg holnap megkapom a recepteket azt mondta a védőnő..nem lenne rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!