Szeptemberben, októberben, novemberben szülő kismamák hogy vagytok?
13-as vagyok én hétfőn voltam nst-n a baba végig aktív volt.
Nekem is voltak tegnap igen erős jóslóim egész nap, volt amikor azt hittem hogy nah mehetünk a kórházba emiatt nem sokat aludtam sajnos éjjel is jóslóztam egyszer kétszer és hányingerem is volt.
Még van 17 nap. Már nincs sok hátra, de már nagyon fáj a baba mozgása.
Tudom,,nem vigasztal senkit sem... De sajnos arrol, hogy aludjak csak almodozok:D de legalább, látom más is küzd vele.:))
Tudnek en aludni, ha mind a kettő combom forgoja nem fájna elviselhetetlenül. Sajna, így az oldalt fekvés sem jo mar.:,(
Mi ma megyünk meg pár dolgot megvenni amit elfelejtettem... Pl fej védő vagy ágyrács védő vagy mi a kiságyra:)) továbbá, még pelenkát, furdető állványt. Ma meg a lakásba sz elmaradhatatlan dekor dolgokat, a közérzetem javítására hivatkozva :D
Hétfő nekünk is nst megint. egyébként nem viccelrk a gép, 100!!! Fajasokat mutatott, hat en ugyan abból semmit sem éreztem. De ezek csak jóslok azt mondta a no. Majd akkor lesz szülés, ha rendszerezodik:-)
Hétfő nst mellett doki is lesz, ahol megint remenykedek, hogy C3000 helyett legyen mar valami 1-es is benne :D
Hat lányok kitartást!
Msty igen , te ismerős vagy;) évi még nem, de most mar ő is :-)
Puszi:Timi
Nekem is sokszor már fáj amikor rúgizik pedig még 1hó van vissza..énse tudom hogy aludjak igyse,úgyse jó már.
Cumit visztek be a kórházba majd? Milyen betétet vettetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!