34+6 hetes babám súlya 2100-2200 g, hétfőn be akarnak fektetni? Van valaki hasonló helyzetben?
Szia.
Hát komolyan nem értem az orvost,szerintem a babád súlyával semmi baj nincs!!!Van egy ismerősöm,aki 38 hetesen szülte meg a kisfiát 2500g-al és 51 centivel.Makk egészségesen született!!!
Az én kisfiam súlyát pl: 32 hetesen 1800g-ra becsülték,36 hetesen már 3200g-ra.Persze nálunk apuka is 3300g-al én meg 3200g-al születtem.40+3 hetesen született meg a kisfiam 3300g-al és 55 centivel.Én úgy vélem,hogy a te babád súlya teljesen rendben van,még csak nincs is átlag alatt,mivel az orvosoknak kellene ezt a legjobban tudniuk,hogy egyik baba sem fejlődik egyformán.Lehet,hogy ilyenkor másnak a babája pl már 20 dekával többet nyom,a tiéd nem és kész,ezzel nincs is semmi baj!!Idekint sem lesz ez másképp,születésük után sem fejlődnek egyformán,mert van akinek a babája már 3 hósan az oldalára fordul,másnak meg lehet,hogy csak 4 hósan.
4 hós baba anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!