34+6 hetes babám súlya 2100-2200 g, hétfőn be akarnak fektetni? Van valaki hasonló helyzetben?
AZt nem teljesen értem, hogy miért kell befeküdnöd.
De egy pici tapasztalatom nekem is van. Harmadik babámat túlhordtam, és be kellett feküdnöm szülés előtt. Nagyon kikészültem, és egészen addig tartott ez, amíg el nem sikerült fogadnom, hogy ez van, és a babám érdekében erre van szükség, még akkor is, ha rossz távol lenni az otthoniaktól (két kis gyerek), meg utálom a kórházi körülményeket, meg nem tudok ott bent pihenni, meg xar a kaja stb.
Próbálj meg elengedő lenni és rákészülni. Szerezz be mindent, ami komfortosabbá teszi a kórházi létet (pl. füldugó!)
És gondolj arra, hogy van olyan kismama, aki 4-5 hónapot tölt bent, ehhez képest a Te időd már csak gyerekjáték lesz, már ha tényleg menned kell.
Kitartás!
Szia. Nemertem miert kell befekudnod. Nekem 34 hetesen 2kg volt a babam, es a doki azt mondta, hogy atlagos sulyu, megcsak pihenest sem irt elo. Azt mondta ha kihuzzuk a 40 hetig olyan 3100g lesz. Szerintem ez boven jo:) majd meghizik kint:)
Jovoheten megyek dokihoz kivancsi vagyok azert mennyit gyarapodott....
36hkm
Azért hízott ennyit,mert diaphillynt szedek.
A védőnő azt mondta nem vészes a súlya,amúgy sem lesz nagy baba,az apukája is 2800 gos volt,nem vagyunk magasak sem.A mérete sem nagy,nem lesz 55 cmes,nem értem miért akarnak egy 4kgos gyereket kirángatni belőlem.A nst egytől egyig tökéletes,szívhangja erős,szervei rendben,olyanokat rúg,hogy felszisszenek,erős fiú.Nem értem akkor mire fel kell befeküdni,otthon is diaphillynt szedek meg ott is azt szednék.Ezeket nem veszik figyelembe csak,hogy 10 gyerekből 7 már ilyenkor 2500 g az enyém alig valamivel kisebb,termetileg is kisebb fajták vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!