Julius 29. voltam először orvosnál akkor 6 hetesen, látta a petezsákot! Most szeptember 11 ére hivott vissza! De most kb egy hete van olyan érzésem elkéne mennem dokihoz ujra! Most kezdek szabi után munkába állni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
de külföldön élünk és nagyon drága az orvosom ,hogy tudnám vagy van e lehetőség a szeptember 11én felcserélni erre a napra!vagy ez csak kismama félelem?2013. aug. 30. 07:25
1/3 anonim válasza:
szerintem ne aggódj! ha nem vérzel, nem görcsölsz akkor nincs okod aggódni. Ha esetleg (bocsi ez gonosz lesz) a babának már nincs szívhangja, akkor az akkor sem lesz ha most mennél el. De pozitívan! Nincs semmi baj a babáddal! Ha július 29-e óta tudtál ennyit várni ez a két hét már hmar elrepül!!! Szorítok és kitartást!!!
2/3 anonim válasza:
Azért van benned rossz érzés, mert már régen láttad a babádat :) Ez teljesen természetes! :)
Ha megnyugtat, menj előbb dokihoz, de szerintem felesleges az aggodalmad annak ellenére, hogy maximálisan megértelek.
Kitartás, nincs olyan messze szeptember 11.! ;)
3/3 anonim válasza:
oh, rám is rám tört ez az érzés megszámlálhatatlanul sokszor :) Ha semmi panaszod nincs, akkor ne aggódj! Nekem volt okom parázni, mert sok gondom volt és veszélyeztetett vagyok, de akkor is próbáltam megnyugtatni magam. Ha nagyon elönt a rossz érzés, lefekszem az ágyba, magamra csukom az ajtót és beszélgetek a picivel. Olyankor mindig megnyugszom, mert elönt egy kellemes érzés, hogy biztos, hogy minden rendben van vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!