Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti nem féltek jobban a haláltó...

Ti nem féltek jobban a haláltól, mióta családotok van?

Figyelt kérdés
Tudom, morbid kérdés, de néhány hete megfigyeltem ezt magamon. Jobban dobog a szívem, ha a párom este késik pár 10 percet, ha megyünk valahová fokozottabban figyelek, nehogy bajunk legyen, és ha megfogom a kezét és a pocakom simogatjuk, sokszor eszembe jut, hogy remélem, mindketten látjuk boldog felnőttként majd a mi kis Manónkat, stb. Nálatok is volt ilyen időszak? Elmúlik? Nem akarok paranoiás lenni, de annyira boldogok vagyunk, hogy félek, nehogy baj legyen. Még sosem volt ennyire szép az életem, mint most.
2013. aug. 28. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
de igen,én is félek. :( és nagyon rossz érzés!
2013. aug. 28. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindig is féltettem a szeretteim.
2013. aug. 28. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:

minden reggel lepörög előttem mikor Apa kigurul robogóval a kapun, h. elütik, jön egy telefon, h. "sajnálattal közöljük.. ." , leteszem a telefont és rám szakad a magány. most is bőgök ahogy írom... szörnyen félek! lehet, h. ez butaság, próbálom is elhessegetni.

minden reggel úgy búcsúzom tőle,h. nagyon vigyázz magadra!

2013. aug. 28. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Amitől félsz, azt vonzód be, és előbb utóbb bekövetkezik...a rossz az hamarabb....tehát ha attól félsz, h elütik,és ennyire,akkor Te már megoldottad a sorsát sajnos...ezért írja minden szaktudás,hogy ne vonzd a bajt a félelmeddel...inkább miért nem jó dolgokon jár az eszetek???
2013. aug. 28. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem félek jobban a haláltól, de

- nem megyek át a piros lámpán

- 2-szer körbenézek a zebrán

- nem szeretek sötétben az utcán mászkálni

- mindig bekötöm a biztonsági övet

stb. Szóval próbálok magunkra jobban vigyázni. Magamra főleg azért, hogy minél tovább, egészségesen tudjak vigyázni a gyerekre. Az elmúlás kérdése maximum abból a szempontból érdekel, hogy mi lesz a gyerekkel, ha már nem leszek- vagy hogy így vagy úgy, de egyszer el leszünk választva egymástól, vagy hogy mennyire rossz, hogy egy ilyen kis tünemény is egyszer porrá lesz. De ezeket a gondolatokat igyekszem minél előbb elhessegetni.

Szerintem nem paranoia, egyszerűen tudod, hogy innentől kezdve felelősséggel tartozol valakiért, lesz valaki, akinek szüksége van/lesz rád.

2013. aug. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!