Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második terhesség - A családot...

Második terhesség - A családotok mit szólt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a második terhességeteknek ugyanúgy örül a család vagy kevésbé? Én kicsit el vagyok keseredve, mert míg az elsőnél alig jöttem ki 1-1 vizsgálatról máris hívtak hogy mi volt, most meg ha mesélek is mintha elengednék a fülük mellett. 21 hónap lesz a két gyermek között. Kislányomat imádják a nagyszülők. Remélem azért ha megszületik a tesó, őt is szeretni fogják.
2012. jún. 13. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is kaptam a 2 babám kapcsán hideget , meleget; kaptam a "jótanácsokat" hogy "milyen nehéz lesz majd kettővel". Bevállaltam/tuk, és mivel ugye ott a nagyobbik kb. tudom mire lehet számítani :)

De lehet h az első baba izgalma után a 2. már nem annyira parás a rokonoknak sem. Biztos aggódnak ők is, csak inkább készülnek már rá.

2012. jún. 13. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 6 év van a 2 gyerkőc között, de a 2-at nekem is elég közömbösen fogadták. Nálatok szerintem azért foglalkoznak annyit a kislányoddal, hogy te magaddal tudj foglalkozni.
2012. jún. 13. 21:16
 3/5 Anita8401 ***** válasza:

Szia.

Nàlunk a másodiknak egyáltalán nem örült senki kivéve minket :-( .

De miután megszületett mindenku beleszeretett :-)) .

Mpst a harmadikat várjuk és érdekes de mindenki nagyon örül neki :-)) . Bár lehet,hogy az is benne van,hogy az első kettő gyerkőcünk fiú így most mindenki lányt szeretne :-)) .

Nyugi mindenki örülni fog a babának .

Ja és Gratulálok :-))

14hkm

2012. jún. 13. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk volt ez is, az is.

De ami rosszul esett, hogy többen is azt hitték, hogy becsúszott (nem azért mert az elitélendő), pedig 4 év lesz a kettő között.

2012. jún. 14. 09:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Mi pár hónappal későbbre terveztük, de a Jó Isten meg így akarta! Néztek csodálkozva, meg hogy korai ez még, nem vagy rá felkészülve stb.. Lehet úgy voltak vele, hogy úgysem biztos hogy megmarad. Már hála égnek betöltöttem a 16. hetet is és eddig minden rendben volt. Nem én leszek az egyetlen, aki ilyen kevés korkülönbséggel fog szülni még 1 gyereket. Más is megoldja én is meg fogom, ha támogat a család, ha nem! Fura, de még az anyósom jobban érdeklődik, támogat és óv, mint a saját anyám! Ez azért fáj egy picit! Na mind1! Bizakodom, ha megszületik őt is szeretettel veszik majd körül!
2012. jún. 14. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!