Más is járt így, hogy csak ennyi tünete volt?
Nekem is így volt, azután jött a java!!
Hányingerem volt egészen a 12. hétig!!
Az a rész borzalmas volt!! :)
Ne aggódj, biztosan rendben van minden, nem törvényszerű a hányinger!! :)
Boldog babavárást!
30hkm
A 9. hétig nem volt bajom, akkor kb. két napig nagyon égett a gyomrom, görcsösen, de ennyi.
Semmi más bajom nem volt, sem előtte, sem utána.
Egyrészt a terhestünetek később is kezdődhetnek, a 7-8. héten, de az is lehet neked sem lesz semmi bajod. Nem kötelező a rosszullét. De még előjöhet...
nekem még ennyi sem volt, a 34. hétig, amíg elkezdett vizesedni a kezem meg a bokám egyszerűen nem volt tünetem, csak nőtt a hasam, egy kóbor rossz gyomor vagy mellfájás se volt, egyszerűen semmi :)
örülj neki, szép babavárást
35 hkm
Én minden létező tünetet a 4-20. hét között iszonyú erősen produkáltam, és azért imádkoztam, hogy egyszer múljon el... :)
Örülj neki, ameddig tudsz, mert simán lehet, hogy még most jön a java.
Nekem csak mellfeszülés volt a 6-8 hét között, majd az álmosság! Azóta semmi más nem volt
36 hkm
Örülj neki, nincs ennél nagyobb ajándék terhesen...
És hát még jöhet azért valami, az elején vagy tényleg. De ne akard annyira... :o)
NEkem szintén mellfeszüléssel kezdődött, már nem is tudtam hason aludni. Aztán reggeli, délelötti émelygés, alig tudtam enni.9ik hétig nagy alvások :)
Aztán a 9ik héttől gyomorégés- ez volt a legszörnyűbb, legalábbis visszagondolva, eléggé fájt a gyomrom.
A 12ik héttől nekem minden elmúlt.
Most már csak hamarabb elfáradok, ennyi a terhességi tünetem- lekopogom.
23hkm
Most ezt találták ki újabban, hogy a hányinger, hányás, rosszullét jót jelent, mert akkor küzd a baba, erős.
Ugyan már, mindig kitalálnak valamit. Nyugodj meg. Sógornőm egyszer sem volt rosszul terhessége alatt, és gyönyörű, okos, egészséges gyereke van.
Én most leszek 6hetes, nekem sincs tünetem a mellfeszülésen kívül. Nyugi, ne parázz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!