Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok valakinek volt ilyen...

Lányok valakinek volt ilyen tünete még a terhesség előtt?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 26.napon és egy pár napja fáj a mellem, de egy nap volt, hogy nem fájt egyáltalán, majd újra elkezdett fájni.Van itt esetleg olyan kismama, akinek hasonlóan fájt is meg nem is a melle?
2012. jún. 6. 11:27
 1/4 anonim válasza:
Én épp jelenleg is így vagyok:) 5 hetesen
2012. jún. 6. 13:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Ó de jó. Akkor bizakodhatok? Neked is így volt/van?

Egyszer fáj, máskor meg semmi?

2012. jún. 6. 13:42
 3/4 anonim válasza:

Pont így van.Most kezdett el sűrűbben fájni.Eddig néha 1-2szer egész nap,vagy 1 nap szünet.Tegnap voltam 5 hetes annyi változott hogy már erősebben fáj.

Szerintem bizakodhatsz:)drukkolok!!!!

2012. jún. 6. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
5+5 vagyok, nekem is néha fáj néha nem. Ugyanúgy vagyok az émelygéssel is, ha hajnalban felkelek pisilni és visszafekeszek rossz, de aztán elmúlik, egész nap semmi bajom nincs... amit viszont mindig érzek az az enyhe hasszuri. ma volt az első kívánós napom is, cseresznye kellett volna, de nem tudtunk szedni, aztán madártej, de nem volt itthon annnyi tojásom, a végén elég volt a jégkrém, meg most kaptam a páromtól egy pohár frissen facsart narancslevet :) ezek az összes tüneteim :) teszteltél már?
2012. jún. 6. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!