Jól fejlődik? KÉP

Figyelt kérdés

1 hete annyit látott az orvos hogy megvan vastagodva a nyálkahártya és hogy a vérvétel eredménye pozitív.Ma ez a kép készült.5 hetes vagyok elvileg.

[link]

2012. jún. 5. 18:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Így kell kinéznie! Doki mit mondott?
2012. jún. 5. 18:53
 2/16 anonim ***** válasza:
teljesen jó, szabályos petezsák.
2012. jún. 5. 19:03
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
Ez most komoly, hogy mi mondjuk meg, hogy jól fejlődik-e?
2012. jún. 5. 19:15
 4/16 A kérdező kommentje:
Természetesen csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.Az orvos is elmondta a véleményét.Nem értem miért probléma ha valaki kíváncsi az itt lévő kismamák tapasztalataira?????????Kedves utolsó aki nem tud a kérdésre normális hozzászólást írni az ne is írjon semmit!!!!
2012. jún. 5. 19:21
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

Figyelj, ezen a képen csak egy folt látszik, az sem tökéletesen. Voltál UH-n, ott gondolom, mondták, hogy minden oké. Ha valaki neked azt írja, hogy nem, nem eléggé fejlett, ez meg az nem stimmel, akkor mit teszel? Ezen agyalsz? De még ha látna valaki valamilyen rendellenességet, (amit kötve hiszek, hisz kicsi a valószínűsége, hogy itt valaki szonográfus), akkor sem biztos, hogy megmondaná. Néhány gratuláló, hozzá nem értők által írt hozzászóláson kívűl érdemi választ ne várj. Csak azért írom, hogy nehogy valaki olyat írjon, ami miatt meg oda lesz a nyugalmad.

Egyébként arra a kérdésre válaszolok, amelyikre szeretnék.

2012. jún. 5. 19:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Ott van a kis petezsák az a kis feketének tűnő dolog! Gratulálok!:)
2012. jún. 5. 19:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyobb volt, de talán nincs gond. A következű UH-n már biztos mondanak valamit.
2012. jún. 5. 19:36
 8/16 A kérdező kommentje:
Írhatod az okosságod de mi értelme van ha nem a kérdésre válaszolsz?jaaa unatkozol értem:))Lehet rosszul írtam a kérdést bár kétlem mert rajtad kívül más normális értelmes értékelhető választ adott:)de tessék :Kismamáktól kérdezném hogy emlékeznek e hogy 4 hetes vizsgálaton mit látott az orvos és az 5 hetes vizsgálaton mit látott?És az emlékeik alapján az én uh képemre mit mondanak.Köszönöm előre is a NORMÁLIS NEM KÖTEKEDŐ,GÚNYOLÓDÓ válaszokat!
2012. jún. 5. 19:38
 9/16 anonim ***** válasza:
32%
Ilyen h.lye kérdést. Nem ,nem fejlődik jól, és most szaladj a dokihoz.Jah nem fogsz mert már úgyis elmondta,hogy minden tökéletes. Akkor meg minek teszel fel ilyen ovis kérdést mikor már tudod a választ?
2012. jún. 5. 20:13
 10/16 anonim ***** válasza:
mennyi rosszindulatú ember van ezen az oldalon.ha a doki azt mondta hogy minden rendben van akkor ne aggódj.5 hetesen ilyennek kell lennie.gratulálok a babához! :) és ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel
2012. jún. 5. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!