Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek 5-6hevesen "csak"...

Volt akinek 5-6hevesen "csak" 12x15mm szabályos petezsakot láttak? Ez ugye nem jelent rosszat? Vagy nem fejlődik a baba?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 11:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia.Itt vagyok :) Nekem 5 hetesen 8 mm szabályos petezsákot láttak.És most clr:25mm :D 9hetes vagyok. Boldog babavárást,és Gratulálok!! :))
2011. dec. 29. 11:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Ja bocsi 8x8mm (előző voltam)
2011. dec. 29. 11:26
 3/13 A kérdező kommentje:
De a babát nem látták. Az nem baj? November 15-én volt az utolsó mensim.A szerint viszont 6hetes lennék. Vagy lehet később fogant?
2011. dec. 29. 11:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem látták még akkor.Igen az is lehet hogy később fogant.Ne aggodj minden oké lesz.Legközelebb mikor mész már sziv pulzálás is lesz ;)
2011. dec. 29. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt! Naptár szerint elmentem 6hét 1 naposan és csak petezsák volt. Egy hét múlva kellett visszamennem és akkor már embrió 4mm + szívhang is volt! Sőt de képzeld el, hogy amikor az előző időpontban elmentem ( 6hét1), akkor az uh szerint még csak 5h 4napos voltam. Amikor rá egy hétre mentem akkor naptár szerint már 7 h 1napos lettem volna, de az uh szerint akkor voltam 6hetes és nekem is azt mondta a dokim, hogy később fogant meg. És az uh szerint lettem kiírva. Szóval most 9. hétben lennék, de csak a 8.-ban vagyok:)! Ugyanígy lesz szerintem neked is.boldog babavárást!
2011. dec. 29. 12:39
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem minden rendben lesz. Csak az idegesít,hogy szikholyagot se látott.
2011. dec. 29. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Csak nyugi, fő a pozitív hozzáállás!

Mikor kell visszamenned?

2011. dec. 29. 15:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg kórházba vagyok.Tegnap volt halvanybarna pecsét a fehernemumön és bejöttem mert már volt egy vetélésem.Nem tudom mikor megyék legközelebb UH-ra mert orvos is alig van a kórházba.
2011. dec. 29. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam is hasonló helyzet van, csak én 9 hetesen mentem először UH-ra (az előző, tisztázatlan okú vetélés után féltem hamarabb menni), de iszonyú para volt kivárni az első vizsgálatot. Akkor mindent rendben találtak, de másnap elkezdtem barnázni. A dokim jó arc volt és nem fektetett be, hanem itthon maradhattam, szigorú fekvés+kaptam Utrogestan hüvelykúpot, amitől előbb elmúlt a barnázás, majd újrakezdődött, és egyszer egy kis vér is volt. Nagyon-nagyon megijedtem, de a dokim azt mondta, többet nem tudok tenni mint hogy fekszem és nyomatom a hormontabit, azt mondta, a kórházig se menjek el. Két hét fekvés után azért behívott és megnézett megint UH-gal, és bár magam sem hittem, de minden a legnagyobb rendben van a picurral. Csak azért meséltem el az egészet, mert a történetem hasonlít kicsit a tiédre: én is paráztam, mert volt már vetélésem, és a körülmények csak ráerősítettek erre a parára, aztán mégis minden rendben van. Fel a fejjel, bizakodj és ha el tudod hinni, hogy van értelme, imádkozz! Kitartás! Minden rendben lesz!
2011. dec. 29. 17:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Lekopogott egy ideje már nem tapasztaltam barnabás. Mostmár remélem a baba is növekedésnek indul.
2011. dec. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!