Létezik, hogy 4hetesen/kb 4 hetesen, de maximum 5! /20mm-es petezsákot láttak, de baba nem volt benne?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 19:50
2/9 A kérdező kommentje:
tehát rendben van minden????illetve még azt irták oda hogy szabályos petezsák látható....
2010. jún. 9. 20:00
3/9 A kérdező kommentje:
vagyis hogy irhatok ilyet benne van a baba!!!!!!!!!!!!!!csak még nem látszodott:):):):)::):):):):):)
2010. jún. 9. 20:07
4/9 anonim válasza:
Anno ilyen idős terhesen nekem is csak szabályos petezsákot látott a doktor, két héttel később már vert a szívecskéje.
5/9 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen még a petezsák sem látszódott, sőt, a 2. gyereknél ennyi idősen megvizsgálni sem volt hajlandó az orvos uh-gal, mondván úgysem fog látszódni semmi :)
6/9 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen csak felritkulás, 6 hetesen 18 mm-es pzs, 7 hetesen 5 mm-es babuci látszott, úgyhogy nyugi, minden OK :-)
7/9 anonim válasza:
4 hetesen 20mm-es petezsák lehetetlen! Túl nagy lenne! Nekem 4-5 hetesen 3 mm-es petezsákom volt, baba természetesen nem látszódott benne, a 7. héten pedig már ott volt egy 15 mm-es baba is.
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocs végiggondoltam, és 7 hetesen csak 1 cm volt a babám.
9/9 A kérdező kommentje:
hát akkor nem értem az orvos miért irta ezt a papirra????elirta volna???
2010. jún. 11. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!