40+5 napos kismama vagyok. Azt mondta az orvosom, hogy maximum 1 hetet szeretne ráhúzni a terhességemre, mert elég nagy a baba. Holnap megyek legközelebb ctg-re, de nem mondta hogy bent tartanának. Vajon beindítják, vagy azt mondta volna előre?
Biztosan mondta volna! Ez a kötelessege!!!!
Amugy meg 100 %-ban együtt erzek veled, habar en meg nem tartok a 40 het 5. napjanal, (masodik baba) de ha el jutok ideag, en zokogva fogok feladni egy hirdetest: hogy "hasfelmetszö Jacket keresem de AZONNAL !!! "
Az elsö gyermekemet, a kisfiamat tulhordtam ket hettel, es tudom, hogy ez a plusz ket het micsoda iszonyatos lassusaggal cammogott, es nagyon nagyon felemesztett testileg-lelkileg ...
Ugyhogy ezert gondolom, hogy a terhesseged mar valoban terhes neked is...
De kitartas, ahogy az okosok irjak ! :) Es persze csodas, könnyü, fantasztikusan szep szülest neked! :D
Ha minden ok, nem biztos, hogy megindítja. Sztem ez orvosfüggő, én mindkét babámat 41. héten szültem, indították. Az elsőnél magas volt a vérnymásom, így aznap reggel mondta, hogy na most szülünk.:)
A másodiknál előre megbeszéltük, egyik pénteken, ha szerdáig nem lesz semmi indítjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!