Ikerterhesség! Ha öt hetes (menstől számítva) terhességet uh-val megnéznek és két petezsákot látnak, mennyi esély van, hogy elmenjen az egyik baba?
nekem is ugyanigy volt és megmaradt mind a kettő vigyázni kell nagyon magadra. Melo nulla onnantol h dobog a szivük és sok sok pihenés fekvés. Tapasztalat ha nem tartod be bajok lesznek! GRATULA
18 hetes ikres kismami
Nekem ismerősi körömben van olyan, akinek az egyik petezsák sajnos felszívodott. De olyan is van, akinek rendben volt minden. :D Ne aggódj és pihenj sokat. Két-három hét és lennie kell szívhangoknak. Onnantól még biztibb a dolog.
Gratula!
Szia! Én szomorú esetet tudok megosztani veled. A 4 heti UHn két petezsák volt, bár az egyik olyan kicsi, hogy a dokim nem is vette észre. Így én nem is gondoltam, hogy ketten vannak.Csak utólag vizsgáltam meg jobban a képet. Szívhang már csak egy volt 6 hetesen. És 7 hetesen el is ment az egyik bébi. Akkor mondták biztosra, hogy tesó lehetett. Szerencsére a megmaradt bébi teljesen jól van és remekül fejlődik.
Remélem veletek ez nem fog megtörténni! Csak pozitívan, ez tényleg igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!