Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyakorlatokat lehet...

Milyen gyakorlatokat lehet végezni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
írjatok torna gyakorlatokat ami ajánlott, vagy oldalakat, ahol vannak ilyen gyakorlatok
2012. jún. 13. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Menj el kismamatotnára vagy tölts le valahonnan kismamatornát.

Ha eddig nem sportoltál, az 1. 12 hetet várd meg!

2012. jún. 13. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Rubint Rékának van kismama dvd-je én is arra tornázok.Jó az úszás is,bár én félek a fertőzéstől azért nem megyek.a dokim mondta hogy tilos a futás bicikli síelés lovaglás tenisz karate :-)

mondjuk erre gondolom mindenki rájön :-)

youtube-on is sok mami torna van fent.

2012. jún. 13. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj előző, nem bántásból írom, de én úgy utálom a Rubint Rékát, hogy elmondhatatlan! Ráadásul kis súlyú gyereke született... Na mindegy

Kérdező!

Kismama jóga rendelhető neten (dvd), de amúgy rengeteg hírdetés van a neten, hogy ilyen-olyan tornákat lehet csinálni és nem is olyan drága. De ha ingyen akarod, akkor menj el naponta háromszor egy-egy órás sétára, az is megmozgat és nem megeröltető, max jól elfáradsz. Ha van kutyád, akkor az előny.

SZép babavárást! És még egyszer bocsi, hogy leszóltam R.R-t!

2012. jún. 13. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Sztem nem azért született kis súlyú gyereke mert tornázott,hanem mert alig evett vmit.

Egyébként azt a dvd-t még az első gyerekével forgatta amire én gondolok,és Lara bőven 3 kiló felett volt.mind1 is.csak egy lehetőség volt.lehet hogy a kérdező nem utálja és neki esetleg segít.

2012. jún. 13. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
A Rubint Réka DVD nem rossz, és ott még tényleg úgy néz ki, mint egy kismama. Nem megerőltető, jó gyakorlatok.
2012. jún. 13. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Réka 2710 g-mal szült.az miért kicsi?egészséges lett.mind a 3 gyereke.nem kell mindenkinek 4 kilósat szülni...az se egészséges sztem.szülészetről mehet az oviba...
2012. jún. 13. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:

2.vagyok megint.

nekem a séta és a jóga nagyon kevés lenne.a jógán elaludnék a gyaloglás meg nem mozgat eléggé szerintem.

aki előtte is sportos életet élt vágyik a kicsit nagyobb intenzitásra.persze csak ha az orvos engedi.

szerintem sem baj a kisebb súlyú baba,majd megnő idekint!:-)a méhben töltött idő számít nem a súly.3500g-os is fejletlen.

2012. jún. 13. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
...is lehet fejletlen
2012. jún. 13. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!