Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekes japán közmondást? A...

Érdekes japán közmondást? A nappal született babák az apukára hasonlítanak, az éjszakaiak meg az anyukára!

Figyelt kérdés
A te babád mikor született és kire hasonlít? Én ha végig gondolom, hogy az ismerőseim mikor szültek és kire hasonlít a baba, azt kell mondjam, hogy a mondás 95%-ban igaz.
2009. okt. 31. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az enyem delutan szuletett es anyosomra hasonlit na akkor most ez hogy van?
2009. okt. 31. 11:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Reméljük anyósod rendes asszony :-))
2009. okt. 31. 11:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Erről jut eszembe, az én anyósom már úgy át van operálva, hogy ha rá hasonlítana a kislányunk akkor rá se jönnénk :-)))))
2009. okt. 31. 11:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezek szerint ha valaki nappal születik hüvelyi úton, akkor az apjára hasonlít a fizimiskája, de ha nem tágul az anya, elhúzódik a vajúdás, és késő éjjel szedik ki császárral, akkor meg az anyjára? És ki hiszi el ugyan, hogy egy, már teljesen kialakult baba össze-vissza változtatgatja az arcvonásait - ami a fogantatása óta genetikailag kódolva van, és nem lehet megváltoztatni - aszerint, hogy mikor születik, vagy mikor kapják ki császárral?

Babona ez is, mint a többi. A babona meg az ostobák vallása, már bocs. Értelmes ember nem ad rá, hanem kacag rajta egy jót.

2009. okt. 31. 11:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Nemtudom hányas,ne haragudj,de attól,hogy neked minden japán egyforma ,másnak nem kell,hogy azok legyenek.mellesleg ha kicsit nyitottabb vagy,felfedezed,hogy ők is épp olyan különbözőek mint te van én:)
2009. okt. 31. 13:05
 16/16 A kérdező kommentje:

11.31-esnek üzenem, hogy nem véresen komoly kérdés volt ez, hanem kíváncsiságból feltett érdeklődés. Ha mindent ilyen nyersen és barátságtalanul közelítesz meg akkor nagyon sajnálom. A sok stresszes aggódás mellé, gondoltam berakok egy kicsit pihentető témát. Próbálj kicsit lazítani, mert elég feszült vagy, és nevess magadon is egy nagyot néha :-))))!

És igen a japános válaszolónak meg csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy minket is egyformának talál a japán...

2009. okt. 31. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!