Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekes japán közmondást? A...

Érdekes japán közmondást? A nappal született babák az apukára hasonlítanak, az éjszakaiak meg az anyukára!

Figyelt kérdés
A te babád mikor született és kire hasonlít? Én ha végig gondolom, hogy az ismerőseim mikor szültek és kire hasonlít a baba, azt kell mondjam, hogy a mondás 95%-ban igaz.
2009. okt. 31. 09:20
1 2
 1/16 Andika001 ***** válasza:
Az én manóm este 8 kor született,és tiszta apuka:D
2009. okt. 31. 09:28
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagy marhaság.A mi gyerekeink egy éjfélkor született,az anyukám meg az apai nagyapja keveréke.A másik délután 6-kor,Ő tisztára anyukám, a harmadik délután fél 2-kor,Ő teljesen rám hasonlít.Apára meg egyik sem,ez van.Más tulajdonságokat örököltek tőle,nem a külső jegyeket.
2009. okt. 31. 09:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Érdekes. Még nem hallottam. Enyém reggel fél 10-kor és tiszta apja. (1 éves)
2009. okt. 31. 09:34
 4/16 anonim ***** válasza:

Még nem hallotam, de cáfolom.

Lányom 17.36-kor született, és tiszta anyja.

2009. okt. 31. 09:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Ez is olyan közmondás mint a többi:)De aranyos egyébként:DAmúgy itt a kérdés,hogy mi volt,ha nem jött be?Megkövezték a nőt?(vagis ott nem köveztek de nahD:)

Egyébként én éjjel fél 1kor születtem,mégis sajnos tiszta apám vagyok.

Sajátot majd 8 hát múlva nyilatkozom:D

2009. okt. 31. 09:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Én 14.15-kor szültem és tiszta apukája a fiam :)
2009. okt. 31. 09:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Érdekse a közmondás, de nálunk épp forditva van. két nagyobb éjjel 2-kor és 1/2 3kor született és tiszta apja mindkettő. A kicsik de.9.30-kor és duk 3-kor születtek és mindkettő rám hasonlit. Tehát nálunk nem jön be, mi vagyunk a szabályt erősitő kivétel.
2009. okt. 31. 10:16
 8/16 anonim ***** válasza:

hááát nálam bejött :)

fiam délután 4-kor született és az apjára hasonlít, mikor kibújt akkor olyan volt mint én születésemkor :)

de ahogy nő az apja vonásit örökölte

A tesóméknál délelőtt 11-kor született a kisfiú és tiszta apja

szóval náluk is bejött

2009. okt. 31. 10:19
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Én ezt közmondást a kismama kalendárium könyvemben találtam :-). Én is hajnalban születtem és nem hasonlítok nagyon senkire sem, talán a nagyapámra. Én 3-4 hét múlva szülök és persze rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a kisbabám, titokban azt kívánom, hogy apukára hasonlítson, de kislányos kivitelben :-))).
2009. okt. 31. 10:24
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát... szerintem a japánoknál mindenki hasonlít mindenkire, bocsi :-S
2009. okt. 31. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!