Két-háromgyerekes anyucik, a gyermekeitek mennyire hasonlítanak egymásra?
Nekem két fiam olyan, mintha két apától lenne, annyira mások külsőre-belsőre! :-) Másnál is van ilyen?
Egyébként meg nagyon jó fivérek, szeretik egymást és sokat játszanak egymással, kedvesek, aranyosak. :-)
Nagyon:-)))
Amikor megszületett a második babám, fényképen nem lehetett megkülömböztetni őket:-)Most pár év múlva is hasonlítanak de már nem olyan nagyon:-)
Első vagyok!
Hát belsőleg az enyimek sem hasonlítanak!!! TŰZ ÉS VÍZ:-)
Fiam és lányom van külsőre azért valamennyire hasonlítanaka vonásaik, (főleg kisebb korukban ) letagadni nem tudnák egymást:)
De a fiam vékony szőke és kék szemű, a lánykám tömzsibb barna és barna szemű:)
Természetre mindkettő nyitott, barátkozós, aktív, mozgékony, kifejezetten kísérletező kedvű mindkettő.
Hogy később ha jön a kamaszkor stb. milyenek lesznek azt nem tudom:)
De barátnőm 2 kisfia (mindössze 11 hó van köztük) tűz és víz, külsőre és belsőre is. A nagyobb tiszta apja, a kicsi tiszta anyja. A nagy nyugis, egy helyben ülős, építkezős, szöszmötölős típus, ha nem muszáj sehova se siet :)) A kicsi meg egy energiabomba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!