Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondjatok nekem olyan filmeket...

Mondjatok nekem olyan filmeket amik hasonlítanak a "Koizora" -hoz de mindenképp Japán, Kínai. Ilyesemi. De amikhez van magyar felirat lécci és ne olyan ősrégit? !

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen film lehet de nézz utána Kim-Ki Duk és Wong Kar Wai rendezők filmjeinek.Egyszerűen mind tökéletes.Dráma műfaj és művészfilm.Imádom én is az ázsiai filmeket.
2009. febr. 6. 00:04
 2/2 anonim válasza:

Én elsősorban az 1 liter könny című japán drámát ajánlanám. A főszereplők: Erika Sawajiri és Nishikido Ryo. Angolul a címe 1 litre of tears, japánul Ichi rittoru no namida. 11 részes, van viszont egy összefoglaló, rövidített, 1 részes film változata is, ami Aso Haruto (Nishikido Ryo) emlékeit foglalja össze. A szereplők ugyanazok, mint a sorozatban. Ha jól tudom, a Koizora 6 részes változatban is megjelent és egy sima film is készült róla, de a sorozatban mások a szereplők, mint a filmben.

Tudnék még mondani több japán drámát is, amik inkább viccesek. Ilyen például a Kimi wa petto és a Lovely komplex.

Van egy koreai film is: Fly daddy, fly!. Ebben a főszereplőt - aki egy profi harcos - Lee Jun Ki alakítja.

Ha jó drámákat keresel, akkor szerintem ezek pont a legjobbak közül valók. =)

2009. febr. 21. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!