Szeptember-októberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Milyen érzés a baba mozgása?
Sokat mozog?
Az enyém az utóbbi időbe belustult :)
Meg van már minden a babbának?
Sziasztok! Mi szeptember 11-re vagyunk kiírva, de az orvosom és a védőnőm szerint se húzom addig(méhnyak 2222, 3. fokú lepény, szép nagy baba, folyamatos tágulásos "barnázás" 2 hete). A baba kisfiú, Marci, nekem első, férjemnek a harmadik gyermeke lesz (két lány után :)) Már nem mozog olyan sokat, de ha beindul, csillagokat látok. A tegnapi front megtréfált, azt hittem, hogy itt az idő, de végül estére elmúltak a fájások. A hasam hatalmas, 110 cm a kerülete, 64 kg-ról indultam, kb. 70-es derékkal, most 74kg körül vagyok. Kezd vizesedni a lábam, kezem, leszakad a derekam, keményedek, mensi szerű görcsökkel... szóval nagyon nyűgi már. A babának már csak egy orrszívót kell beszerezni és egy bébi hajkefét :D.
Kitartás mindenkinek!
38 hkm
Szia!Én szeptember 11re vagyok kiírva, kislányunk lesz :) A kislányunk sokat mocorog, nagyon szeretem érezni őt, bár mintha ma kevesebbet mozogna!A babának már mindene megvan az orrszi porszi kivételével, de azt később is ráérünk venni!Amúgy minden startra kész, kórházi csomag bepakolva, már csak indulni kellene :D Őszintén, már nagyon türelmetlen vagyok, látni szeretném már a kislányunkat! :)
Én eddig 14kgt híztam, de már hetek óta stagnál, emg vizesedem is sajna!
Nekem óriási a pocakom, 116cm!Vékony testalkatú vagyok így csak a nagy pocakom van :D
Aludni már hetek óta alig tudok, nagyon fáj a csípőm, ha meg épp elalszok akkor meg a savamra ébredek fel vagy arra h mindjárt bepisilek :D
Egy szó mint száz, nagyon várom már h itt legyen a kezemben :) Első baba :)
38hkm
32 hetes vagyok,okt.29-re várjuk Milánt a második gyermekünket...
Mozgását szeretem,meg is tisztel vele egész nap,viszont éjszaka pihen...Még nm fáj,újabban gyakran csuklik.
Néhány apróság hiányzik még,de ma kivasalom az utolsó adagot,és azt hiszem helyére is kerül minden.
Csomagom kész,kiindulva,hogy nagyom 35. héten sürgősen megérkezett toxémia miatt.Sokat híztam mert vizes vagyok,tizen x kilót de nem tudom pontosan.Sokak szerint főleg víz és az óriás pocim.Igazából két héttel nagyobb a baba is.Várom nagyon a találkozást és ég a gyomrom,ágyék és combcsontom már régóta fáj.Sokat kell pisilni,éjszaka átlag 3...
Szia!Én október 17-re vagyok kiírva. Néha kicsit már fájdalmas amikor mozog, de megéri, már nagyon várjuk.
Elég sokat mozog, reggel ,délután és éjszaka.
Kislányunk lesz, mai 4D-s ultrahangon ez már 100%-os volt.
Első babánk. Eddig 7 kg híztam. Nem tudom,hogy nagynak számít-e a pocakom, eddig 98 cm-es.
Gratulálok mindenkinek a babához :)
És könnyű szülést kívánok.
Jó volt ezeket olvasgatni hogy nem vagyok egyedül a nyűgeimmel :D
Kitartás kismamik már nem sok van vissza. :)
Dejó :D Gratulálok
Jó egészséget kívánok az egész családnak :)
én október 9.-re vagyok kiírva! aludni a pisilés miatt tudok csak viszonylag szakaszosan! :D
Megvan nagyjából minden, bár szerintem majd úgy is lesz ami majd élesben derül ki, hogy kell!
a mozgása néha elég fájdalmas, de néha elég vicces is. egyébként én eddig másfél kilót híztam, pedig a baba teljesen normál méretű!
De jó 16-os!Jó egézséget!
Én az október 29-es Milánt még mindig várom de mostmár egyre nagyobb a türelmetlenség!
A gyomrom nagyon ég,én mostanában emiatt alszom agyon rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!