Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes kismamák hogy vagytok?

12 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Rosszulléteim csökkennek, de sajnos még vannak. Hétfőn megyek genetikai UH-ra. Várom már nagyon.
2013. aug. 24. 08:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is vannak rosszulléteim.Ja és hangulat vàltozàsaim.Fàradékony vagyok,de ez naponta vàltozik.Van,h pörgök egész nap és van amikor szinte semmihez nincs erőm.Nekem pénteken lesz kombinàlt teszt csinàlva.Kicsit izgulok.
2013. aug. 24. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is néha jobban,néha rosszabbul vagyok!

Sokszor fáradt vagyok és szintén vannak hangulat ingadozásaim.

De amúgy minden rendben.

Voltam a tarkóredő szűrésen....1mm, orrcsont látható.

Mindent rendben talált.

Kombinált,Integrált tesztet nem csináltatok!

2013. aug. 24. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

En csutortokon megyek a genetikai ultrahangra.

Nekem sajnos a rosszulletek megmaradtak, kajara sokszor nem is tudok nezni.

A legrosszabb most megis az hogy elviselhetetlennek erzem magam, a hangulatvaltozasaim miatt.

Akar 5 perc alatt at tudok fordulni egyik vegletbol a masikba, sirok majd nevetek, nem tudom ezt hogy kezelni, legtobbszor jelentektelen dolgokon is ez tortenik.

A 6. Hettol a 11. Hetig mondhatni elviselhetetlen volt a rosszullet, szo szerint agybol se tudtam felkelni.

Aztan az elmult par napban csokkent remeltem hogy most mar igy is marad, de sajnos tevedtem. :(

Radaskepp vadligorcsok kisernek mar napkozben is, nem csak ejszaka mikor felkelek ra.

Lehet hogy hulyeseg de azt olvastam hogy akinek vannak rosszulletei, annak kislanya lesz :)

Haaaat kivancsi vagyok.

Majd ird meg, hogy minden rendben volt e a genetikai ultrahangon! Hova mentel, mennyi ideig tartott, mik lettek az eredmenyek?

Szep napot.

2013. aug. 26. 07:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én holnap megy nőgyógyászhoz,végre leméri a tarkóredőt,meg megnézzzük aprólékosan mindenét:) Nekem a hányinger/hányás a 7.héttől a 10.ig tartott azóta ritkult heti 2-3 reggel van hányás.A derekam kb 2 hete fájdogál,ma mintha menne a hasam:/
2013. aug. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!