12 hetes kismamák hogy vagytok?
Én is néha jobban,néha rosszabbul vagyok!
Sokszor fáradt vagyok és szintén vannak hangulat ingadozásaim.
De amúgy minden rendben.
Voltam a tarkóredő szűrésen....1mm, orrcsont látható.
Mindent rendben talált.
Kombinált,Integrált tesztet nem csináltatok!
Szia!
En csutortokon megyek a genetikai ultrahangra.
Nekem sajnos a rosszulletek megmaradtak, kajara sokszor nem is tudok nezni.
A legrosszabb most megis az hogy elviselhetetlennek erzem magam, a hangulatvaltozasaim miatt.
Akar 5 perc alatt at tudok fordulni egyik vegletbol a masikba, sirok majd nevetek, nem tudom ezt hogy kezelni, legtobbszor jelentektelen dolgokon is ez tortenik.
A 6. Hettol a 11. Hetig mondhatni elviselhetetlen volt a rosszullet, szo szerint agybol se tudtam felkelni.
Aztan az elmult par napban csokkent remeltem hogy most mar igy is marad, de sajnos tevedtem. :(
Radaskepp vadligorcsok kisernek mar napkozben is, nem csak ejszaka mikor felkelek ra.
Lehet hogy hulyeseg de azt olvastam hogy akinek vannak rosszulletei, annak kislanya lesz :)
Haaaat kivancsi vagyok.
Majd ird meg, hogy minden rendben volt e a genetikai ultrahangon! Hova mentel, mennyi ideig tartott, mik lettek az eredmenyek?
Szep napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!